(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Espresso House Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Espresso Housen kasvu jatkuu tänäkin vuonna vahvana, ja siksi haemme jälleen uutta aluepäällikköä nykyisen tiimimme vahvistukseksi. Oletko innokas, innostava ja kunnianhimoinen ammattilainen, joka ymmärtää ihmisten merkityksen tuottavan liiketoiminnan tekemisessä? Oletko valmis heittäytymään ja panemaan itsesi 100-prosenttisesti likoon kehittäessäsi alueesi liiketoimintaa? Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin!

Aluepäällikön työnkuva

Aluepäällikkö toimii alueensa kahvilapäälliköiden esimiehenä ja johtaa liiketoimintaa ja henkilöstöä itsenäisesti yhtiömme periaatteiden mukaisesti. Hän valmentaa ja kannustaa tiimiään ylittämään itsensä työssään joka päivä sekä kehittymään urallaan. Hän konkretisoi keinoja, joilla yhdessä varmistetaan, että vieraidemme saama palvelu on aina ensiluokkaista. Hän tukee ja ohjaa alueensa kahvilapäälliköitä sekä suurten kokonaisuuksien läpiviennissä että yksittäisten haasteiden ratkomisessa.  Aluepäällikkö vastaa alueensa myynnistä ja sen kehittämisestä sekä seuraa ja tulkitsee tunnuslukuja aktiivisesti.

Mitä toivomme sinulta

  • Olet innostava ja kannustava persoona, jolle ihmiset tulevat aina ensin
  • Toimit luontevasti dynaamisessa ympäristössä joustavasti ja positiivisella can do -asenteella
  • Et näe edessäsi ongelmia vaan haasteita, joihin löydät ratkaisut
  • Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset
  • Olet kunnianhimoinen ja pyrit aktiivisesti ja nöyrästi kehittymään työssäsi
  • Liiketoiminnan tunnusluvut, niiden analysointi ja toiminnan kehittäminen niiden pohjalta ovat sinulle tuttuja
  • Sinulla on jo kokemusta valmentavasta esimiestyöstä
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia
  • Olet valmis matkustamaan säännöllisesti Suomessa

Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on Pohjoismaiden suurin kahvilaketju, joka on tunnettu vahvasta kulttuuristaan ja mahtavasta yhteishengestään!  Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan avaintiimiimme rakentamaan menestystarinaa ja uudistamaan suomalaista kahvilakulttuuria – sekä tietysti kehittämään itsestäsi entistäkin rautaisempaa esimiestä!

Pidämme huolta työntekijöidemme osaamisen kehittämisestä, ja aluksi koulutammekin jokaisen työntekijämme baristaksi. Tämän jälkeen koulutamme sinut aluepäälliköksi koulutusohjelmamme mukaisesti. Haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi saat kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Regional Manager Santtu Hellström (041 433 5982) 17.1. klo 9–10 ja 24.1. klo 16–17. Täytä hakemus nettisivullamme osoitteessa fi.espressohouse.com/rekrytointi mahdollisimman pian! Haastattelut järjestetään 20.2. aamulla ja 21.2. iltapäivällä.