(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Dayton

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Kasvava Dayton Oy etsii nyt kauttamme

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Keski- ja Pohjois-Suomen alueelle

Oletko ulospäinsuuntautunut, määrätietoinen ja itsenäiseen työhön kykenevä etsimämme myyntitiimimme vahvistus?

Päätehtävänäsi vastaat kone- ja laitekaupan sekä tarvikkeiden myynnistä olemassa oleville sekä uusille päivittäistavarakaupan asiakkaille Keski- ja Pohjois-Suomen alueella.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta päivittäistavarakaupan tai elintarvikealan asiakkuuksien hoidosta ja asiakkaiden toimintaympäristön tuntemusta. Tunnistat ja analysoit kokemuksellasi asiakkaiden tarpeet ja ehdotat sopivat ratkaisut. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat (MS Office). Tulet toimeen myös englannin kielellä.  

Tarjoamme kasvavassa yrityksessä haasteellisen tehtävän, jossa voit kehittyä ja sinulla on mahdollisuus edetä uralla kykyjesi mukaan. Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä auto- ja puhelinedun.  

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään su 20.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Tervomaa, Arespartners, p. 0400 709 532, varmimmin ke 9.1. ja ti 15.1. klo 8-10. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta.