(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Med Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme ONNI hoivaan pääkaupunkiseudulle ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat ONNI hoivan toiminnasta pääkaupunkiseudun alueella kokonaisvaltaisesti. Olet tärkeässä roolissa toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta ONNI hoivan palvelutuotantoa henkilökohtaisen avun, kotipalvelun ja kotihoidon palveluissa. Työsi tärkeimmät painopisteet ovat henkilöstön, asiakkuuksien ja talouden johtaminen.

Toimit esimiehenä alueesi tiimiesimiehille ja tuet heidän työtään ja kehittymistään. Hoidat esimiesten rekrytoinnit, kehität alueesi henkilöstöjohtamista, tuet esimiehiä HR-asioissa ja muissa päivittäisissä kysymyksissä.

Johdat asiakkuuksia ja lisämyyntiä olemassa oleviin asiakkuuksiin. Tapaat säännöllisesti kuluttaja-asiakkaita, teet yhteistyötä kunnan kanssa sekä vastaat asiakassopimuksista ja niiden kasvattamisesta. Seuraat kannattavuutta ja talouden lukuja säännöllisesti ja teet niiden pohjalta havaintoja toiminnan kehittämiseksi. Osallistut hoivan palveluliiketoiminnan kehittämistyöhön ja teet säännöllistä yhteistyötä alueen palvelukeskuksen kanssa.

Alkuvaiheessa työsi keskittyy hoivan rakenteen uudistamiseen. Muodostat esimiestiimin ja heidän kanssaan rakennat alueen työntekijöistä toimivan tiimirakenteen. Edesautat osaltasi palvelukeskusmallin käyttöönottoa.

Aluepäällikön työssä onnistumista tukevat ominaisuudet, joita arvostamme

  • Pystyt tarttumaan haasteisiin ja tuottamaan ratkaisuja toimintaympäristössä, jossa muutos on jatkuvaa ja kehitys nopeaa. Epävarmuuden ja keskeneräisyyden sietokyky on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää.
  • Hahmotat ja pystyt johtamaan monimuotoisia kokonaisuuksia (henkilöstö, asiakkuudet, kannattavuus) sekä työskentelet yhteisen edun mukaisesti.
  • Rakennat yhteistyötä tiimiesimiesten, palvelukeskuksen sekä muiden sidosryhmien välille.
  • Sinulla on hyvät viestintätaidot niin työntekijöiden kuin asiakkaiden kanssa toimiessa.
  • Työskentelet systemaattisesti ja osaat johtaa omaa ja muiden työtä johdonmukaisesti, selkeästi ja sovituin käytännöin.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta esimiesten johtamisesta ja ohjaamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Arvostamme näyttöä esimiestyön menestyksekkäästä hoitamisesta sekä kokemusta asiakkuuksien itsenäisestä ja menestyksekkäästä hoitamisesta. Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan tai kaupallisen alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Pääset mukaan kirjoittamaan kasvutarinaamme SOTE-alan suunnannäyttäjäyrityksessä ja luomaan uusia toimintatapoja yhdessä ammattitaitoisen ja energisen henkilöstömme kanssa. Meillä on yhdessä tekemisen henki ja kehitymme yrityksemme kasvun mukana. Saat käyttöösi Tradeka-konsernin henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä saat aluejohtaja Eeva-Riitta Tuomiselta puh. 044 773 6384 ma 12.11. klo 16-17, ke 14.11. klo 11-12 tai pe 16.11. klo 10.30-12.

Haethan tehtävään mahdollisimman nopeasti mutta kuitenkin viimeistään 20.11. mennessä. Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Hakemus ALUEPÄÄLLIKKÖ” osoitteeseen rekrytointi@medgroup.fi. Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla. 

ONNI on omannäköistä, täyttä elämää!