(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Etsimme nyt aikaansaavaa ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Pirkanmaalle vastaamaan Kiinteistön ylläpito -yksiköstämme.ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä palveluita, korjauspalveluita, uudistamishankkeita sekä kiinteistöhuoltopalveluita. Vastuullamme on yhdessä varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi LVISA-tekniikan, kiinteistöhuollon ja energiahallinnan taitajia. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.
 
Aluepäällikkönä vastaat ISS Palveluiden Kiinteistön ylläpito -liiketoimintayksiköstä Pirkanmaan alueella. Toimenkuvasi koostuu kiinteistönhuollon ja teknisen palvelun kehittämisestä ja päivittäisjohtamisesta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa: toiminnan suunnittelu, asiakasratkaisujen luominen, kilpailukyvyn varmistaminen sekä näkyvyydestä vastaaminen. Varmistat omalla toiminnallasi palveluiden tuotannon laadukkaan toimivuuden sekä asiakastyytyväisyyden. Otat myös vastuuta kiinteistöhuollon ja teknisen palvelun työnjohdon esimiestyön kehittämisestä sekä toimivien prosessien muotoilusta.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaisia henkilöstöjohtamisen taitoja. Sinulla on kyky innostaa ja motivoida henkilöstöä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä sekä tehdä vahvaa yhteistyötä laajalla rintamalla. Arvostamme erityisesti näyttöjä asiakkuuksien kehittämisestä ja kiinteistön ylläpitoliiketoiminnan ymmärrystä joko palveluntuottajan tai kiinteistönomistajan palveluksessa. Kokemuksen lisäksi toivomme, että sinulla on alalle soveltuva koulutus (esim. DI-, insinöörin tai teknikon tutkinto).  Arvostamme kykyä ymmärtää asiakkaiden ydinliiketoimintaa ja näkemystä sen kasvattamiseen ISS:n palveluvalikoiman tuella. Haastat itsesi tavoitteena liiketoiminnallinen tulos, tyytyväiset asiakkaat ja hyvinvoiva henkilöstö. Osaat motivoida tiimisi samaan laadukkaaseen ja sitoutuneeseen työskentelyyn. Koet ison organisaation prosessit ja toimintamallit luontevina ja pystyt toimimaan tehokkaasti haastavissakin muutostilanteissa.


Tarjoamme sinulle haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa sekä näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin. Haethan tehtävää alla olevasta linkistä 30.11.2018 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Marko Salo puh. 0400 493911.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -