(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Aluepäällikköä

vastaamaan Turun Lumo-kotikeskuksemme toiminnasta.

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Tehtäviisi kuuluu johtaa Turun Lumo-kotikeskuksemme toimintaa tavoitteellisesti ja kannattavasti, ja varmistaa asiakaslupauksemme toteutuminen. Kotikeskuksessa työskentelee 7 henkilön tiimi jonka esimiehenä toimit. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä esimiestaitoja, energistä ja kehittävää työskentelyotetta, tuloshakuista ja myynnillistä kykyä ohjata asuntovuokrausta ja isännöintiä asetettujen tavoitteiden toteuttamiseksi sekä aktiivista yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi vastaat lisäksi oman alueesi investointikorjaushankkeista. Toimipaikkasi on Turussa, osoitteessa Tuureporinkatu 6.

Tehtävässä onnistut, jos sinulla on

  • ymmärrys asuntosijoitusyhtiön ideologiasta
  • hyvää vuokraus- ja kiinteistöliiketoiminnan perustuntemusta paikallismarkkinoista
  • isännöinti- ja kiinteistöjen ylläpitokokemusta
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • vankka kokemus esimiestehtävistä
  • ammattikorkeakoulututkinto

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvuhakuisessa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossamme. Pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi kannustavassa työympäristössä. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattitilaisen joukon. Työtäsi tukevat innostavan ilmapiirin lisäksi laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.​ Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Laura Koiranen, p. +358505219396

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.10 mennessä!