(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
AVK Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Nyt haemme AVK Finlandin kasvavaan myyntiyhtiöön aluepäällikköä Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Valitun henkilön toivottava sijainti tulisi olemaan Helsingin tai Turun alueella.

Aluepäällikkönä myynnin ohella tehtäviisi kuuluvat nykyisten asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen sekä uusasiakashankinta. Tehtävä tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden kasvattaa yhtiön markkinaosuutta ja tunnettavuutta alueellisesti.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Markkinatuntemus sekä kokemus julkisen sektorin asiakkuuksista katsotaan eduksi. Sujuva englanninkielen taito on tehtävässä suoriutumiselle ehdoton edellytys.

Työskentelytavoiltasi olet aktiivinen ja itsenäinen, mutta sinulla on myös erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Sitoudut organisaatioon sekä sen kehittämiseen ja toiminnan kasvattamiseen. Asiakaspalvelutaitosi ovat huippuluokkaa. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja tunnistat asiakkaiden tarpeet. Olet valmis matkustamaan Suomessa ja jonkin verran myös ulkomailla.

Tarjoamme innovatiivisen työympäristön menestyvässä yhtiössä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja tuoda omia ideoitasi esille markkinaosuuden kasvattamiseksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen www.adecco.fi kautta, liitä mukaan ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakuaika päättyy 27.9.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Vuorinen 040 061 0041.