(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme kasvukeskukset -myyntitiimiimme energistä

Aluepäällikköä

Tätä tarjoamme

Vastaat Ilmarisen asiakkaiden arvostamien palvelujen myynnistä pääkaupunkiseudulla. Pääpaino on aktiivisessa uusasiakashankinnassa (suuret ja keskisuuret yritykset), minkä lisäksi sinulla on oma asiakassalkku, jonka hoidosta vastaat. Tärkeä kumppanisi työssäsi on Espoon OP, jonka työeläkevakuutusmyyntiä johdat ja koordinoit. Kehität yhteistyötä heidän kanssaan myyjiä kouluttaen, motivoiden ja yhdessä parhaita ratkaisuja asiakkaille tarjoten. Teet tiivistä yhteistyöstä myös työkykyjohtamisen asiantuntijoiden sekä muun asiakkuustiimin kanssa.

Liikut luonnollisesti pääosin asiakkaissa, mutta fyysisinä toimipisteinäsi ovat sekä Espoon OP Tapiolassa että Ilmarinen Ruoholahdessa.

Pääset tekemään merkityksellistä työtä Ilmarisen halutun ja arvostetun brändin parissa ja saamaan laaja-alaisen näkökulman Ilmarisen asiakaslähtöisiin palvelukokonaisuuksiin. Myyntitiimissämme vallitsee hyvä henki sekä avoin ja kannustava kommunikointikulttuuri, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Sitä me myös toivomme Sinulta; halua vaikuttaa osaltasi, että menestymme tiiminä jatkossakin yhtä upeasti!

Tätä odotamme

Työssä menestymistä vauhdittaaksesi tarvitset tahtoa ja asennetta aktiivista myyntityötä kohtaan. Sinulla on jo näyttöä menestyksellisestä yritysasiakasmyynnistä, mutta haluat edelleen kehittää itseäsi alan huippuosaajaksi. Osaavana ratkaisumyyjänä olet kiinnostunut työelämän kehittämisestä, haluat ymmärtää asiakasyritysten tarpeet ja myös ratkaista ne yhdessä asiakkuustiimin ja kumppaneiden kanssa. Olet tavoitteellinen ja periksiantamaton tuloksentekijä ja samalla taitava yhteistyön rakentaja; verkostoissa toimiminen on sinulle luontevaa. Omaat mielellään aikaisempaa kokemusta vakuutus- tai rahoitusalalta ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Ilkka Jakonen (puh. 040 5341 568) 10.9. klo 13-14 ja 14.9. klo 14-15 sekä Psyconin konsultti Mira Karilahti (puh. 020 7101 238) 11.9. klo 11-12.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 18.9. osoitteessa www.psycon.com/jobs.