(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Kiilto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Kasvun myötä olemme vahvistamassa rakentamisen liiketoimintaamme ja etsimme osaavaa ja tuloshakuista henkilöä nimikkeellä

ALUEPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtäväsi on pitää hyvää huolta sinulle nimetyistä asiakkuuksista sekä etsiä ja luoda uusia asiakassuhteita. Kehität rakentamisen ammattiasiakaskauppaa yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa. Tarjoat asiakkaillemme laadukasta koulutusta ja teknistä tukea. Raportoit tehtävässä rakentamisen liiketoiminnan myyntipäällikölle. Aluepäällikkö toimii mm. Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.  Työsuhteeseesi kuuluvat kiinteä palkkaus sekä vapaa autoetu.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme:

  • taitoa kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • ”Asiakas on kuningas” -asennetta
  • soveltuvaa kaupallista tai rakennusteknistä koulutusta
  • itsenäistä ja aktiivista työotetta
  • systemaattista ja organisoitunutta työtapaa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

 

Kiilto tarjoaa dynaamisen, erittäin kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Lisätietoja antaa 27.8. klo 9-10 myyntipäällikkö Miikka Suppula, puh. 040 6474480.

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja liitä myös CV mukaan osoitteessa www.kiilto.com/careers mahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.