(Poistunut julkaisusta)

ALUEPÄÄLLIKKÖ
Berner Kiinnitystekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsimme Länsi-Suomen rakennusdivisioonan

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Koetko olevasi toimintatapojen kehittäjä, nautitko siitä, että työsi on liikkuvaa, viihdyt esimiesroolissa sekä asiakasrajapinnassa? Jos vastaus on kyllä, tämä tehtävä on sitä mitä etsit! Berner Kiinnitystekniikka tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän alan huipputuotteiden parissa kansainvälisessä konsernissa. Saat modernit työkalut ja mukavat työkaverit.

Vastaat Länsi-Suomen alueen myyntitavoitteen täyttymisestä, ohjaamalla ja valmentamalla viisihenkistä myyntitiimiä. Raportoit tehtävässä yrityksen myyntijohtajalle. Sinulla on kokemus myyntitiimin vetämisestä, josta olet saanut erinomaista palautetta. Kehität toimintatapoja, jolla saat valmennettua tiimiäsi saavuttamaan entistä parempia tuloksia ja ratkaisemaan kiperät myyntitilanteet.

Lisäksi odotamme, että hallitset ja ymmärrät kenttämyyntityön toimintaperiaatteet. Tehtävänkuvaasi myös kuuluu rakennusdivisioonan avainasiakkaiden laadukas hoitaminen sekä alueesi tärkeimpien asiakassuhteiden kehittäminen. Aikaisempi kokemus rakennustoimialasta katsotaan eduksi.

Otat luontaisesti vastuun, olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tuloshakuinen myynnin rautainen ammattilainen tai olet toiminut pitkään alalla asiantuntijan roolissa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja haluat työskennellä pitkäjänteisesti, alaistesi etua ensisijaisesti ajatellen.

Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin, sekä yrityksen jatkuvan tuen auttamaan sinua menestymään työssäsi. Ihanteellinen asuinkuntasi on Tampere tai sen lähikunnat.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi.  Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.08.2018. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.