(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.  Siivouskohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


 


Haemme siivous- ja monipalvelut-yksikköön pääkaupunkiseudulle aluepäällikköä vastaamaan nimetyn vastuualueen palveluiden tuottamisesta asiakaslähtöisesti, sujuvasti, laadukkaasti ja kannattavasti. Aktiivisuudellasi vauhditat liiketoimintamme kasvua ja olet avainasemassa asiakaslupauksemme toteutumisessa. Toimit esimerkillisenä esimiehenä ja henkilöjohtajana omalle palveluesimiehistä koostuvalle tiimillesi. Osallistut vastuualueesi toiminnan kehittämiseen yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Raportoit työssäsi palvelujohtajalle.  


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ja näyttöä palvelutuotannon tuloksellisesta johtamisesta. Olet taitava neuvottelija, luotettava liiketoiminnan kumppani sekä asiakassuhteen positiivinen kehittäjä. Palvelutuotannon toimivuus ja kannattava kasvu on sinulle tärkeää. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Hallitset hyvin perinteiset tietokoneohjelmat ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Olet aktiivinen ja itsenäinen ja sinulla on vahva halu sekä kehittää että kehittyä.  


Tarjoamme sinulle haastavan ja antoisan tehtävän näköalapaikalla kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä ison ja kansainvälisen organisaation tuen ja mahdollisuudet.


Lisätietoja tehtävästä (arkisin toimistoaikojen puitteissa) antaa 1.8. alkaen palvelujohtaja, Leena Nevalainen sähköpostitse, leena.nevalainen@fi.issworld.com  tai puhelimitse numerosta 0400 428 954.


Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, tai viimiestään 15.8.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät
henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/