(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee globaalisti 13 000 eri alojen ammattilaista. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme. Lue lisää Rambollista osoitteessa www.ramboll.fi.

 

Etsimme nyt Rambollin alati kasvavaan ja kehittyvään Kuopion rakennuttamisen yksikköön

 

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

 

Aluepäällikkönä vastaat rakennuttamisen asiantuntijatiimin vetämisestä ja projektien onnistuneesta läpiviennistä alueellasi. Toimit projektipäälliköiden esimiehenä sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

 

Olet rakennuttamisen ja projektinjohdon vahva asiantuntija, jolla on jo vähintään viiden vuoden kokemus rakennuttamisesta sekä kykyä viedä läpi vaativiakin projekteja. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi rakennustekniikan DI tai insinööri ja sinulla on aito kiinnostus esimiestyötä kohtaan. Katsomme eduksi RAP- tai RAPS-pätevyyden, mutta tarvittaessa mahdollistamme pätevyyden hakemisen työsuhteen aikana. Lisäksi arvostamme Kuopion liiketoiminta-alueen tuntemusta.

 

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus osoitteessa www.badenochandclark.fi/fi-fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat viimeistään 3.6.  Lisätietoja tehtävästä antaa Badenoch & Clarkin Teemu Vuorinen, 0400 610 041.