(Poistunut julkaisusta)

ALUEPÄÄLLIKKÖ
KAPPAHL OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme muodista kiinnostunutta reipasta persoonaa, joka motivoituu hyvästä tuloksen teosta ja haluaa ylittää sekä asiakkaiden että työntekijöiden odotukset!

Tehtäväsi

Aluepäällikkönä sinulla on vastuu noin 20 myymälästä ja raportoit suoraan KappAhlin maajohtajalle. Tehtäväsi on luoda myynnin kasvua ja vahvistaa kannattavuutta alueesi myymälöissä. Työskentelet läheisesti alueesi myymäläpäälliköiden kanssa kannustaen ja kehittäen heitä omassa työssään.

Olet kiinnostunut matkustamaan Etelä-Suomen alueella ja asut mieluiten pääkaupunkiseudulla. Matkustat omalla alueellasi n. 4 päivää viikossa.

Mukavaa että

  • Sinulla on kaupallinen koulutus ja olet jo toiminut johtavassa asemassa vähittäiskaupassa, mielellään juuri muodin parissa.
  • Sinulla on kokemusta markkinoista ja muoti sekä trendit saavat sinut innostumaan.
  • Olet vahvasti myynti- ja tulosorientoitunut.
  • Englanninkielen taito on edellytys, muu kielitaito on aina plussaa.
  • Hallitset yleisimmät tietokoneohjelmat ongelmitta.

 

Sinulla on selkeät tavat toimia esimiehenä, rakennat luottamuksellisia suhteita ja vahvistat osaltasi yhteistyötä myymäläkentän ja maaorganisaation kesken. Luot osaltasi positiivista innostusta ja motivaatiota omalla energisellä otteellasi ja kommunikoit selkeällä tavalla.

Työskentelytapasi on tavoitteellista, pidät ison yrityksen nopeatempoisesta tavasta toimia ja työskentelet tehokkaasti aikataulujen puitteissa. Olet kiinnostunut panostamaan itsesi kehittämiseen ja vaikuttamaan osaltasi koko yrityksen menestykseen.

Täällä sinua odottavat huippukollegat ja mielekäs työ, joka tarjoaa vastuuta ja haasteita, joihin sinulla on suuret mahdollisuudet vaikuttaa.

Lisätiedot ja Haku

Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Laura Kiianlinna-Tunkelo. Mob. +358 40 8233 627

Jätä hakemuksesi 29.5.2018 mennessä osoitteessa kappahl.com/tule meille töihin. Laita mukaan palkkatoiveesi.