(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Elämä on etsimistä ja meillä Nordicilla se tarkoittaa oikeiden tekijöiden löytämistä.

Nordic Henkilöstöpalvelut on kotimainen henkilöstöpalvelualan kasvuyritys. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työt ja tekijät kohtaavat. Vuonna 2017 työllistimme ennätykselliset lähes 1100 oman alansa osaajaa ympäri Suomea. Tänä vuona tavoite on rikkoa tuo ennätys ja sen vuoksi haemmekin nyt täydennystä joukkoomme. Jos siis henkilöstöpalveluala on tehty juuri sinua varten ja haluat lähteä rakentamaan aidosti oman näköistä alueorganisaatiota ja sen toimintaa - olet hakemamme henkilö.

Haemme Turun keskustan toimipisteeseen
ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Uutena aluepäällikkönämme tulet vastaamaan Varsinais-Suomen alueella palveluidemme sujuvuudesta ja niiden eteenpäin viemisestä. Vastuullasi on asiakkuuksiemme aktiivinen hoito ja kehittäminen sekä vahva uusasiakashankinta.

Edellytykset:

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet jo hankkinut kannuksesi henkilöstöpalvelualan työtehtävistä ja ala on sinulle tuttua niin rekrytoinnin kuin henkilöstövuokrauksen käytännön töiden kautta. Tunnet myös entuudestaan Varsinais-Suomen alueen kuin omat taskusi ja oletkin mahdollisesti toiminut aiemmin alueella hr- tai myyntitehtävissä.

Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja nautit siitä, että saat tehdä läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja jättää kättesi jäljen asiakkuuksien hoitoon ja kehittämiseen. Kykenet löytämään asiakkaillemme parhaat henkilöstöratkaisut ja haluat päivittäin tehdä töitä sen eteen, että asiakkaidemme arki olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa.

Pidät siitä, että sinulla on useita lankoja kerralla pideltävänä ja oletkin parhaimmillasi, kun kävely muuttuu juoksuksi. Haluat, että jokainen työpäivä on erilainen ja sinun vastuullasi on tehdä uudesta se paras päivä. Tässä sinua auttaa oma kykysi priorisoida - tehdä asioita järjestelmällisesti ja kauaskantoisesti. Nämä yhdistettynä luovuuteesi, intohimoosi työtäsi kohtaan ja haluun pistää pyörät pyörimään tekevät sinusta sen mikä olet.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle nyt avainroolin yrityksemme Varsinais-Suomen alueen tuloksellisessa kehittämisessä. Tukenasi on kokenut organisaatio, josta saat apuja asiassa kuin asiassa aina uusasiakassoitoista erilaisiin markkinointikampanjoihin. Tehtävämme on päivästä yksi huolehtia, että saat käyttöösi kaikki ne välineet, joita töissäsi menestyäksesi tarvitset.

Lisätietoja:

Haluatko tietää enemmän?
Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jukka Lankinen numerosta 050 409 0228 tai sähköpostitse jukka.lankinen@nordic.fi.
Hakemukset pyydämme ystävällisesti lähettämään osoitteen nordic.fi kautta 9.5.2018 mennessä. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja työnkuva on muokattavissa omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.