(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
B. Braun Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haluatko tulla tiimiimme edistämään Suomalaisten terveyttä?
Tuotteitamme ovat laadukkaat kirurgiset instrumentit, endoskopiatuotteet ja instrumenttien huolto-, optimointi- ja ylläpitopalvelut. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme kokonaisvaltaiseen välineistön kunnon ylläpitoon ja hallintaan.

Haemme nyt Aesculap-osastolle Länsi-Suomen alueelle energistä

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Asuinpaikkasi voi olla esimerkiksi Tampere tai Turku. Työ pitää sisällään matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Tehtäviisi kuuluu vastata oman alueen asiakkuuksista; asiakastyytyväisyydestä ja myynnistä. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja työskentelet suunnitelmallisesti ja itsenäisesti. Järjestät ja toteutat tuotekokeiluja leikkaussaleissa, konsultoit asiakkaita ja tarjoat ratkaisuja instrumenttien hallintaan.

Odotamme sinulla olevan jo myyntikokemusta sairaalalaite tai – välinetoimialalta. Tunnet mahdollisesti leikkaussalin-, välinehuollon prosesseja sekä julkishallinnon hankintamenettelyn. Olet hankkinut myynnin kannukset ja osaat solmia luottamukselliset asiakassuhteet sekä tunnet alueesi terveydenhuollon asiakkaita. Olet innostunut oppimaan uutta, ja tuot jonkin uuden osaamisalueen tiimiimme. Teet töitä tavoitteiden eteen, ja olet yhteishengen rakentaja. Saat asiakkaat hyvälle tuulelle etkä epäröi tavata hankintapäättäjiä sairaalan ylimmästä johdosta. Lisäksi odotamme, että haluat ratkaista asiakkaan ongelmat ja tehdä konsultatiivista myyntityötä ja innostut konseptien kehittämisestä; sinulla on can do –asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän korkealaatuisten kirurgisten tuotteiden ja palveluiden parissa vakaassa ja menestyvässä globaalissa yrityksessä. Emme odota sinun osaavan tullessasi tuotteita, sillä annamme siihen koulutuksen Saksassa ja Suomessa. Työssäsi sinua tukevat kokeneet tuoteosaajamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa pe 13. ja 20.4. klo 13–14. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään ma 23.4.2018.