(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme nyt Etelä-Suomen nuorekkaaseen lääkärirekrytointitiimiin energistä ja tuloshakuista

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

julkiselle sektorille kohdistuvaan myynti- ja rekrytointitehtävään Helsingin Töölön toimipisteeseen.

Aluepäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi, vuokralääkäripalveluiden kuntamyynti, asiakasyhteistyö ja tarjouspyyntöjen valmistelu, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät monipuoliset työtehtävät.

Nyt haussa olevalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Aluepäälliköllä tulee olemaan monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:
- tehtävää tukevaa koulutustaustaa, esim. tradenomi tai KTM
- vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista myyntitehtävistä
- paineensietokykyä
- tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa.

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta aluepäällikkö tulee osallistumaan myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Aluepäällikkö työskentelee pääosan työajastaan Töölön toimipisteessä, mutta työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka, tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu sekä muita etuja. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään alkukevään aikana.

Hakemukset palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Kasperi Rasilainen, Puh. 050 3465265, kasperi.rasilainen@mehilainen.fi.