(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Etman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Yritys on vahvassa kasvussa ja etsimme nyt sähkötukkukauppaan Pääkaupunkiseudulle pitkäjänteiseen ja tulokselliseen myyntityöhön

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet uudessa tehtävässäsi luomaan Etman Oy:lle merkittävää asemaa ammattilaisten sähkötukkukauppana. Avaat uusia markkinoita ja hoidat myös nykyisiä asiakkuuksia. Vastuullesi saat ammattilaisille suunnatun sähkötarvikevalikoiman sisältäen mm. Etman tarviketuoteperheen. Teet aktiivista uusasiakashankintaa kohderyhmänä sähköurakoitsijat. Asiakastyö edellyttää matkustamista asiakkaissa pääkaupunkiseudulla.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus ja näyttöjä onnistumisesta myynnin avaintehtävissä. Tietotekniikkaosaamisesi on sujuvaa. Onnistuminen tehtävässä mahdollistaa vielä suuremman vastuunoton sähkötukkukaupan organisaatiossa. Sinulla kykyä viedä kaupat päätökseen ja nautit tuloksekkaasta ja aktiivisesta myyntityöstä. Ota yhteyttä ja luo itsellesi mielenkiintoinen työ kasvavassa yrityksessä.

Lisätietoja tästä tehtävästä ja yrityksestä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen www.personnel.fi sivujen kautta 18.2.2018 mennessä. Lisätietoja yrityksestä myös www.etman.fi.