(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa
Talous ja nuoret TAT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Oletko innostava, myyntihenkinen ja haasteita etsivä, hyvä tyyppi? Nykyisen aluepäällikön siirtyessä projektiluonteiseen tehtävään etsimme sinua Pohjois-Pohjanmaan Yrityskylän uudeksi aluepäälliköksi monipuoliseen ja aktiiviseen rooliin! 

Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa -oppimisympäristössä vierailee vuosittain lähes 6 000 kuudesluokkalaista ja 5 000 yhdeksäsluokkalaista opettajineen. Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan tiimin muodostavat kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan koordinoimisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa.  

Aluepäällikön tehtävänä on Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan seuraavan toimintakauden (2020–2023) rahoituksen hankkiminen, kasvun mahdollistaminen ja toiminnan vaikuttavuuden lisääminen. Aluepäällikkönä huolehdit sidosryhmäyhteistyöstä alueella, erityisesti yhteydenpidosta kunta- ja yritysyhteistyökumppaneihin. Aluepäällikkö osallistuu myös Yrityskylän valtakunnallisiin kehitysprojekteihin. Työn luonne Yrityskylässä on nopeatempoista ja tilanteet muuttuvat vauhdikkaasti. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäväsi sisältöön ja pääset kehittämään itseäsi osana valtakunnallista huipputiimiä.  

Odotamme sinulta osaamista ja näyttöjä menestyksekkäästä uuskumppanihankinnasta, kumppanuuksien hoitamisesta sekä muusta varainhankinnasta. Sinulla on hyvät myynti- ja neuvottelutaidot ja kykyä innostaa uusia yhteistyötahoja mukaan toimintaamme. Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Työskentelet jatkuvasti eri sidosryhmien kanssa, minkä vuoksi edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja ja viestinnällisiä valmiuksia. Arvostamme sitä, että asiakkaiden kohtaaminen on sinulle luontevaa ja teet töitä mielelläsi ihmisten parissa. Odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Sinulla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon ja osaat ajatella työskentelyäsi osana isoa kokonaisuutta. Markkinoinnin ja konseptoinnin hallitseminen on etu. Edellytämme aluepäälliköltä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta.  

Työsuhde on kokoaikainen, alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 30.6.2020 asti. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Toimipiste sijaitsee Oulussa. 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä, kuitenkin viimeistään 28.8.2019 pdf-muodossa: rekry@tat.fi. Kirjoita sähköpostisi aihekenttään Aluepäällikkö, Pohjois-Pohjanmaa. 

Haastattelut järjestetään ti 3.9.2019 Oulussa.  

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002). 

Lisätiedot: Tiina Solas, kumppanuuspäällikkö, puh 050 432 1256, ke 14.8. klo 9–12 ja ke 21.8. klo 9–12 tai tiina.solas(at)tat.fi