(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Vuokraliiketoiminta
Talliosake

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Etsimme Oulun alueelle, Pirkanmaalle sekä pääkaupunkiseudulle Vuokrausliiketoiminnan Aluepäällikköä unelmatiimiimme.

Talliosake tekee korkeatasoisia tilakokonaisuuksia kolmelle eri pääkohderyhmälle: yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Talliosake on sijoittajille uudenlainen ja kannattava sijoituskohde, jonka ydinajatuksena on helppo, turvallinen ja joustava ostaminen ja eteenpäin vuokraaminen. Tehtävänäsi on rakentaa vuokrausliiketoiminta vastuualueellesi (Oulu, Pirkanmaa, pk-seutu). Toimenkuvaasi kuuluu vuokralaisten etsiminen (yksityiset ja yritykset), tilojen näytöt, vuokrasopimusten tekeminen sekä kokonaisvaltainen vuokraajien sekä sijoittajien palveleminen.

Sijoittajaliiketoiminnassa vuokrauspalvelu on erittäin tärkeä tehtävä, jonka vuoksi työpanostasi arvostetaan ja se myös näytetään. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta niin henkisesti kuin fyysisestikin erilaisten koulutusten ja sparrausten avulla. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä vireystaso tukee työssäsi onnistumista ja pitää fiiliksen korkeana. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa sinun unelmasi toteutuminen.

Etsimme huipputyyppiä, joka arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Emme etsi kaiken osaavaa vaan haemme sellaista, joka on tehnyt menestyksekkäästi vuokraus- ja/tai myyntityötä jo jonkin aikaa, ja jolla on valtava halu kehittyä ja oppia lisää.

Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: oleellista ei ole se, että olet kahdeksasta neljään töissä, vaan se, että hoidat sen, mitä sovitaan. Palkitsemme menestyksestä huippupalkalla ja bonustakin tarjoamme aina, kun tavoitteet paukkuvat – ja nehän paukkuvat.

Jotain oleellista yrityksestämme kertoo se, että useat huipputyypit ovat halunneet liittyä joukkoomme kuluvan vuoden aikana ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kysy sinäkin miksi näin on?