(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021
Eilakaisla on suomalainen perheyritys ja olemme 50 toimintavuoden aikana vakiinnuttaneet asemamme yhtenä ammattitaitoisimpana ja tunnetuimpana henkilöstöalan toimijana. Haemme nyt Keski-Suomen tiimiimme kokenutta ja verkostoitunutta Aluepäällikköä. Pääset työssäsi auttamaan keskisuomen asiakasyrityksiämme heidän rekrytoidessaan uusia työntekijöitä sekä tarjoamaan HR palveluita. Tarjoamme suorittavasta tasosta yritysjohtoon kaikki rekrytointiin liittyvät palvelut, henkilöarvioinnit, vuokraus-, suorahaku- ja uudelleensijoituspalvelut. Tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/yrityspalvelut.
Etsimme joukkoomme uutta myynnillistä aluepäällikköä vastaamaan Keski-Suomen yksikön liiketoiminnasta ja myynnin kasvusta. Työssäsi johdat alueen operatiivista toimintaa, vastaat yksikkösi liikevaihdon luomisesta ja kasvattamisesta, rakennat asiakassuhteita ja varmistat alueesi sovittujen KPI mittareiden toteutumisen. Vastuullesi kuuluu alueen palveluiden ja palvelukokonaisuuksien suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen sekä vaikuttaminen alueen eri sidosryhmien kanssa luoden uusia asiakassuhteita.
Edellytykset tehtävässä menestymiseen luovat kokemus operatiivisen toiminnan johtamisesta, näyttöjä myyntiorganisaation tuloksellisesta kehittämisestä sekä kykyä johtaa tiimiä kohti tavoitteita varmistaen henkilöstöviihtyvyyden. Toivomme sinulta lisäksi sinnikkyyttä ja tarmoa saavuttaa asetetut tavoitteet ja henkilöstöpalvelualan kokemus nähdään etuna tehtävässä menestymisen kannalta. Johtajana olet helposti lähestyttävä, kannustava ja innostava suunnannäyttäjä, joka omalla esimerkillään johtaa tiiminsä kohti tavoitteita ja niiden yli!
Kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, vaan emoyhtiön hallinnollisen tuen lisäksi sinulla on tukenasi 3 henkilön tiimi, jota johdat valmentavalla ja kehittävällä otteella sekä kolme aluepäällikkökollegaa, joiden kanssa sparrailla ja jakaa ajatuksia. 
Eilakaisla työnantajana tarjoaa sinulle mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti hyvin! Työsuhde-etumme ovat kattavat ja tarjoamme sinulle mm. monipuolisen työterveyshuollon, lounas- ja virikeseteleitä, kilpailukykyisen palkan, palkitsemista eri muodoissa sekä digitaalisten välineiden tuomat joustomahdollisuudet sovittaa työ- ja vapaa-aika sinulle sopivaksi. 
Olisitko sinä meidän uusi Keski-Suomen aluepäällikkömme? Jos vastauksesi on kyllä, toimita cv:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi 1.3.2021 mennessä Eilakaislan www-sivuilla. Ole nopea, aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, niin ota rohkeasti yhteyttä myyntijohtaja Antti Jussilaan soittamalla numeroon 040 5747785. Parhaiten tavoitat Antin tiistaina 9.2 klo 14-15 ja perjantaina 12.2 klo 9-10.