Aluepäällikkö, Suunnittelija- ja projektimyynti
Sika Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Tunnetko rakennusalan tunnelman ja maailman omaksesi? Jos vastasit kyllä, niin nyt olisi Sika Finlandilla paikka auki Sinulle, meidän tulevalle Aluepäällikölle lattiapinnoitteiden suunnittelija- ja projektimyynnissä. Haluamme Sinut mukaan alamme menestyneimpään ja mukavimpaan porukkaan.

Sika-konserni on maailman johtava Sveitsiläinen rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Yhtiö toimii globaalisti 100 maassa yli 25.000 työntekijän voimin. Oy Sika Finland Ab on perustettu vuonna 1985 ja sijaitsee Espoossa työllistäen tällä hetkellä noin 50 työntekijää. Sika-konsernin päätuotealueita ovat betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet sekä laatoitustuotteet, vesikatemateriaalit, rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys- ja liimamassat. Konsernin tuotemerkkejä Suomessa ovat Sika, Casco, Schönox ja Erikeeper.

Työsi sisältää suunnittelijamyyntiä ja omien asiakkaiden projektimyyntiä, uusasiakashankintaa, kumppanuussuhteiden ylläpitoa ja toimit yksikössä, jonka asiakaskuntaan kuuluu niin suuret kuin pienemmätkin rakennusliikkeet, urakointi- ja asennusliikkeet sekä rakennesuunnittelun yritykset.

Tuotevalikoimasi kattaa laajasti erilaiset lattiapinnoituksen ratkaisut ammattikäyttöön, mutta palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja apunasi on muissa tuotealueissa kollegasi, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Työhösi kuuluu niin yhteistyö suunnittelijoiden kanssa, asiakaskontaktointi, tuote- ja ratkaisuopastus kuin pitkäjänteinen asiakasyhteistyön kehittäminen ja luominen. Ja koska työ on niin laaja-alaista, nautit siitäkin, että välillä ollaan epämukavuusalueella ja opitaan uutta.

Toivomme, että sinulla on valmiutta esim. webinaarien tai muun sisällöntuottamisen toteutukseen ja osaat tuottaa hyvää teknistä tekstiä.

Työskentelyalueesi on pääasiassa Etelä-Suomessa/Uudellamaalla, mutta tarvittaessa olet halukas matkustamaan asiakaskäynneille ja koulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla.

Toimiala huomioon ottaen tuntemus rakennus- tai saneeraussektorilta on toivottavaa, minkä lisäksi hahmotus- ja laskukykyä tarvitaan piirustusten perusteella tehtävien kustannusarvioiden ja tarjousten tekemiseen.
Taustasi voi olla yhtä hyvin rakennesuunnittelusta, urakointipalveluiden myynnistä tai rakennusalalta yleensä; tärkeimpänä on aito halu tehdä kauppaa ja auttaa asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiinsa.

Voit olla alalla jo kokenut ja pitkän uran tehnyt tai uusi potentiaalinen lupaus, kunhan sinulla on halua omistautua tekemiseen, olet oma-aloitteinen ja periksiantamaton ja intohimonasi on myyntihenkinen asiakkaiden kanssa toimiminen.

Koska olemme kansainvälinen konserni, on hyvä englanninkielentaito välttämättömyys, ruotsinkielentaito on etu.

Tueksesi saat kokeneen myyntitiimin, perusteellisen perehdytyksen lisäkoulutuksineen ja ison talon hyvät edut. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkkaus ja töiden aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa tavoitteen ollessa kuitenkin vuoden 2021 puolella.

Jos myyntinälkää löytyy, lisäinfot ja utelut täältä:

HR-konsultti
Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Muutamat pro tipsit hakemuksen tekemiseen:

- Kerro, millaista taustaa ja osaamista sinulla on rakennus- /suunnittelualalta tai tuote- ja projektimyynnistä
- Onko sinulla myynnin meriittejä; turha vaatimattomuus pois ja anna palaa
- Avaa myyntityyliäsi ja kerro, millainen on toimintatapasi asiakkaiden kanssa
- Palkkatoive ja mahdollinen aloitusajankohta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507716
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Laakso (mika.laakso (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Espoo, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Lohja, Vantaa