(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö / Suomen Bioteekki Oy, Kerava
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Suomen Bioteekki Oy on vuonna 1993 perustettu yritys. Bioteekki on osa Verman-konsernia. Toimintamme tähtää jokapäiväisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä kannattavaan kasvuun. Keskitymme innovointiin, tuotekehitykseen sekä markkinointiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu kymmeniä tuotteita useasta eri tuoteryhmästä. Valikoimastamme löytyy mm. vitamiineja, kivennäisaineita, rasvahappoja, antioksidantteja, maitohappobakteereita ja yrttivalmisteita. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät osoitteista: www.bioteekki.fi ja www.verman.fi

Haemme nyt energistä

aluepäällikköä

Tehtävääsi kuuluu tulosvastuullinen myyntityö pääasiassa Etelä-Suomen alueella (PK-seutu, Turku, Tampere ja Lahti). Tärkeimpinä asiakkaina ovat alueesi apteekit ja erikoiskaupat. Myyntisalkussasi on useita johtavia tuotemerkkejä sekä nousevia tähtiä. Teet tiivistä yhteistyötä myyntipäällikön ja avainasiakasvastuullisten kanssa.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myynti- ja neuvottelutaitoa, paineensietokykyä sekä reilusti matkustusvalmiutta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kokemus FMCG- tai OTC-myyntityöstä.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Tomi Myyryläinen, puh. 050 070 4726, to 17.5 klo 10-12.00 ja ke 23.5. klo 10-12.00. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Veronika Solovian, puh. 020 746 9463. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 27.5.2018 mennessä.