(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Sixt
Sixt / Veho Rent Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Oletko monipuolisesta autovuokraamoalan tehtävästä kiinnostunut ja kannustava esimies? Osaat pitää huolen työntekijöiden viihtyvyydestä ja luotsata henkilöstön kohti annettuja tavoitteita? Jos vastasit kyllä, niin tässä olisi sinun paikkasi!

Haemme Rovaniemelle tai Ouluun aluepäällikköä vastamaan Sixt- autovuokraamoiden liiketoiminnasta Pohjois-Suomen alueella. Tehtävä on monipuolinen ja sisältää matkustelua omalla toimialueella ja muutaman kerran vuodessa Euroopassa. Vastuullesi saat alueen liiketoiminnan lisäksi toimipistevastaavista ja vuokraamohenkilöstöstä koostuvan Pohjois-Suomen henkilöstön. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Etsimme ihmislähtöistä ja liiketoimintaosaamista omaava esimiestä, jolla pysyy laajempikin kokonaisuus hallussa. Autovuokraamoliiketoiminnan parissa tarvitaan hyviä ihmissuhdetaitoja, organisointitaitoja sekä myynnillistä osaamista. Aluepäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi esimies- ja liiketoimintaosaamista, hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa sekä budjetointiin ja myyntiin liittyvää talousosaamista. Sinulla tulee olla myös B-ajokortti, etkä pelkää välissä hypätä painepesurin tai imurin varteen. Autovuokraamoalan osaaminen ei ole välttämättömyys, sillä työhön tarttuva-asenne ja esimerkillä johtaminen auttavat sinut tehtävässä jo pitkälle.

Tarkemmin tehtävässä vastaat Pohjois-Suomen osalta:

  • koko alueesta ja sen tuloksesta (budjetista, liiketoiminnasta, kannattavuudesta sekä myynnistä)
  • Sixt- standardien sekä asiakaskokemuksen toteutumisesta alueella
  • esimiehenä henkilöstön viihtymisestä, osaamisen varmistamisesta ja työvuorosuunnittelusta
  • toimipistevastaavien myynnillisestä coachaamisesta kohti toimipisteille annettuja tavoitteita
  • sopimusneuvotteluista alueen yritysten kanssa sekä sidosryhmätyöstä

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen, nopeatempoisen ja kansainvälisen työn. Tilaisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamistasi, nuorekkaan ja osaavan tiimin tuen sekä Veho konsernin ja SIXT-autovuokraamon henkilöstöedut. Lisäksi pääset mukaan laajaan ohjausryhmäämme sekä mahdollisiin Sixt päämiestapaamisin suomessa tai ulkomailla. Peruspalkan lisäksi saat myös suoritusperusteiset palkkiot.

Toivomme sinulta:

Vahvaa esimies- ja liiketoimintataustaa. Aiempi vuokrausalan tuntemus katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mikäli tunnet kuuluvasi meidän tekevään joukkoomme, jätäthän hakemuksesi Baronan hakujärjestelmään viimeistään 8.12.2019 mennessä, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220 tai seniorkonsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446, etunimi.sukunimi@barona.fi.