(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö sisustusvarusteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ SISUSTUSVARUSTELUUN


Tehtäviisi kuuluu

Aluepäällikkönä sisustusvarustelussa vastaat alueestasi teknisesti, laadullisesti, aikataulullisesti ja taloudellisesti. Toimit oman aluekokonaisuutesi projektivastuullisena vetäjänä valmistussuunnitteluvaiheesta alkaen alueen lopputarkastukseen asti. 

Toimit yhteistyössä muiden aluepäälliköiden sekä laivanvetäjien kanssa oman osastosi sekä varustelun sisällä myötävaikuttaen yhtenäisiin toimintatapoihin, tavoitteena toiminnan kehittäminen ja kilpailukyvyn nosto.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus (yliopistotutkinto/ammattikorkeakoulututkinto). Menestyäksesi tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vahvaa ja luontevaa kommunikointi- ja yhteistyökykyä. 

Työkokemus laivanrakennuksen alalta sekä laivanrakennusprosessien ja sen kustannusajureiden tuntemus on suureksi eduksi. Meillä kuitenkin kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Riku Jakonen
+358 43 822 2002
riku.jakonen@meyerturku.fi