(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö / Sievin Jalkine Oy
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019


Menestykseen kotimaisella työllä!
Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Vuonna 1951 perustettu kansainvälinen perheyritys työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 550 henkilöä sekä kotimaassa että ulkomailla. Konsernin liikevaihto v. 2018 oli 146 milj. euroa, josta viennin osuus on 50 %. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sievissä ja Oulaisissa.

Nykyisen aluepäällikkömme siirtyessä organisaatiossamme muihin tehtäviin, haemme palvelukseen

Aluepäällikköä

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueelle.

Tehtävässäsi vastaat asiakkuuksien hankinnasta, ylläpidosta ja kehittämisestä alueellasi. Toimit asiantuntijana asiakkaidemme apuna käyttöolosuhteisiin sopivien turva- ja ammattilaisjalkineiden valinnassa.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä neuvottelutaitoja. Koet liikkuvan myyntityön itsellesi sopivaksi työskentelytavaksi. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen tai teknisen alan koulutus. Arvostamme myyntikokemusta B-to-B kaupankäynnistä. Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on halu tehdä tavoitteellista yhteistyötä asiakkaiden kanssa useilla toimialoilla. Pidät tiimityöskentelystä, mutta osaat tarttua itsenäisesti tehtävään kuin tehtävään. Määrätietoisuutesi ja paineensietokykysi auttavat sinua selviämään useasta päällekkäisestä projektista samanaikaisesti. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja haastavan työn, sekä kilpailukykyisen palkan. Tukenasi on vakaa yritys ja tunnetut, laadukkaat tuotteet. Meillä pääset osaksi kansainvälisen brändituotteen huikeaa kasvutarinaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Veli-Antti Vasela, puh. 0400 294 433.
Lisäksi Sievin Jalkine Oy:n myyntipäällikkö Markku Heikkilä, puh. 0400 669 200, vastaa tiedusteluihin 11.4. klo 13:30–16:00, 17.4. klo 9:00–11:30 ja 23.4. klo 13:30–16:00.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 28.4.2019 mennessä.