(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Satakunta
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsimme motivoitunutta aluepäällikköä vastaamaan Baronan henkilöstöpalveluiden myynnistä ja johtamisesta Satakunnan talousalueella!

Baronalla on Satakunnan alueella upea lähes 10 osaajan joukko toimihenkilöitä ja runsaasti monipuolisesti kiinnostavia asiakkuuksia. Etsimämme aluepäällikkö on vastuussa alueen tulosvastuullisesta johtamisesta, henkilöstön hyvinvoinnista ja asiakastyytyväisyydestä. Aluepäällikkö osallistuu itse vahvasti teollisuuden ja kunnossapidon sekä muiden toimialojen asiakkuuksiin suuntautuvaan myyntityöhön. Aluepäällikkö toimii myös Porin ja Rauman toimistojen aluetoimihenkilöiden esimiehenä ja raportoi Barona Lounais-Suomen aluejohtajalle.

Onko sinulla halua ja kokemusta lähteä kasvattamaan Baronan Satakunnan alueen liiketoimintaa?

Me Baronalla rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Me kehitämme uusia ratkaisuja ja innovoimme uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, mutta ennen kaikkea käymme rohkeasti toimeen!

Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tässä tehtävässä pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Hyvän päällikön ominaisuuksina pidämme avoimuutta, esimerkillä johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Baronan työkulttuurin voi tiivistää kahteen sanaan: vapaus ja vastuu.

Tuleva aluepäällikkömme on taitava verkostoituja ja kommunikoija, hän on tottunut työskentelemään itsenäisesti ja on aidosti kiinnostunut henkilöstöpalveluliiketoiminnasta. Ennen kaikkea hän pistää kädet itse ensimmäisenä saveen. Henkilökohtainen myyntityö on olennainen osa tehtävää yhteistyössä eri toimialojen kollegojen kanssa. Tehtävässä menestyvä ammattilainen kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ja osaa etsiä niihin ratkaisuja palveluidemme avulla.

Itsenäinen ja innostava työ tarjolla!

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknillistä tai kaupallista tutkintoa. Toivomme, että sinulla on kokemusta teollisuudesta ja/tai kunnossapidosta sekä palveluliiketoiminnasta. Edellytämme myös tuloshakuisuutta, esimieskokemusta ja periksiantamatonta asennetta. Arvostamme lisäksi Satakunnan talousalueen tuntemusta. Toimipaikkanasi on joko Pori tai Rauma.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa vallitsee ainutlaatuinen halu ratkaista asiakkaiden haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla aluejohtaja Timo Vauhkonen, puh. 044 218 5859, parhaiten tavoitettavissa ma 18.11.2019 klo 15-16 tai to 28.11.2019 klo 15-16 välisenä aikana tai rekrytointia hoitava konsultti Anu Marttila, puh. 050-435 8625, parhaiten tavoitettavissa ma-ke klo 9-15 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi meille 2.12.2019 mennessä.

Lue lisää palveluistamme ja toimialoistamme www.barona.fi.