(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Ruotsiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

IKP Service palvelee asiakkaitaan teollisuuden asennus-, kunnossapito- ja huoltotöissä. Emoyhtiö Iin Konepaja Oy toimittaa hitsaamalla, kylmämuovaamalla, lämpökäsittelemällä ja koneistamalla valmistettuja suuren mittaluokan terästuotteita eri teollisuudenaloille ympäri maailman jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Yhtiöiden tiivis yhteistyö tarjoaa saumattoman palvelun valmistuksesta asennukseen. Iissä sijaitsevat tuotantotilat mahdollistavat todella suuren mittaluokan teräskappaleiden valmistamisen. Yhtiöt kuuluvat SMV-konserniin.

Haemme nyt IKP Service Oy:lle aluepäällikköä Ruotsiin.

Aluepäällikkö vastaa Ruotsin myynnistä ja projektitoiminnasta sekä toimii asennusvalvojana ja asennustiimin työnjohtajana projekteissa. Yhteistyö Iin Konepajan työsuunnittelun ja työnjohdon kanssa on tiivistä. Aluepäällikkö vastaa myös Ruotsin toimipisteen toiminnasta ja rekrytoinneista sekä toimii Ruotsista rekrytoiduille asentajille esimiehenä. Ruotsin toimipaikka sijaitsee Haaparannalla, mutta muukin Ruotsalainen paikkakunta voi tulla kysymykseen sopivan hakijan löydyttyä.

Työ edellyttää teknistä koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta vastaavan tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen- ja ruotsin kielen taitoa sekä tyydyttävää englanninkielen osaamista. Arvostamme kokemusta teollisuudesta tai teollisuuden projekteista.

Tarjolla vakituinen, kokoaikainen paikka.  Jätä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera. 23.2.2020 mennessä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.