(Poistunut julkaisusta)

ALUEPÄÄLLIKKÖ RAKENNUSERISTEET
Paroc Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme aluevastaavaa Keski-Suomen alueelle

Vastaat rakennuseristeiden myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä Hämeenlinnan, Jyväskylän, Lahden, Riihimäen ja Tampereen alueilla sekä nykyisissä että uusissa asiakkuuksissa. Asiakkaasi koostuvat pääosin rakennusliikkeistä, betonielementti- ja talotehtaista, rautakaupoista, urakoitsijoista ja suunnittelijoista. Tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua ja vahvistaa asemaamme entisestään. Analyyttisellä toiminnallasi näet asiakkaidemme tarpeet ja vastaat niihin innovatiivisin ratkaisuin. Tuoteportfolioosi kuuluu rakennuksissa käytettävät eristeet. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimimme, teknisen tuen ja asiakaspalvelumme kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa taustaa rakentamisesta tai rakennusteknisten tuotteiden myynnistä (esim. myynti, tuotepäällikkö, projektipäällikkö) ja halua kehittyä alan myyntihenkilöiden ykköskaartiin Suomessa. Tehtävissä hyödynnät rakennusteknistä koulutustaustaasi ja/tai vahvaa ammatillista kokemustasi alalta sekä tuntemustasi rakennusalan toimijoista. Sinulla on projektimainen työskentelytapa, olet pitkäjänteinen ja yhteisiin ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin sitoutuvainen. Sosiaalisena henkilönä pidät liikkumisesta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien luona sekä nautit myyntityön hyvistä tuloksista. Pystyt saavuttamaan ja ylläpitämään asiakkaiden luottamuksen sekä kehittämään vaativia asiakkuuksia tuottamalla heille aitoa lisäarvoa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on englannin kielen perusosaaminen. 

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta toimipaikkasi on esim. Tampereen tai sen lähiseutujen alueella ja olet valmis liikkumaan aktiivisesti välillä Jyväskylä-Riihimäki.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15042 viimeistään 2.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Country Manager Lassi Vasaramäki, puh. 040 866 8411 ti 11.2. klo 8-10, to 13.2. klo 14-16, ma 17.2. klo 14-16 ja to 20.2. klo 14-16 sekä Mercuri Urvalissa viikoilla 7-8 Esko Oja, puh. 0207 420 535 ja Lassi Välimäki 040 514 9778.