(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Pohjois-Suomeen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Oletko uusia ja ehkä vastuullisempia tehtäviä vailla? Oletko rohkea ja halukas aloittamaan jotain uutta? Jos vastasit kyllä, niin luethan eteenpäin!

Etsimme Pohjois-Suomen yksikköön uutta vetäjää eli ALUEPÄÄLLIKKÖÄ. Työpisteesi voi sijaita joko Oulussa tai Rovaniemellä.

Me Personalhusetilla vastaamme asiakkaillemme osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisestä. Työyhteisömme on nuorekas ja siihen kuuluu reilu kolmekymmentä henkilöstöpalvelualan ammattilaista ympäri Suomea.

Tehtävässäsi aluepäällikkönä vastaat meidän pohjoisen liiketoiminnastamme. Toimit Rovaniemen ja Oulun toimistojen henkilökunnan esimiehenä, vastaat operatiivisen tekemisen johtamisesta sekä uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkaiden kasvattamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Tärkein tehtäväsi on saada tiimisi loistamaan!

Toivomme sinun olevan työskentelyotteeltasi rohkea, järjestelmällinen ja tottunut hektiseen työarkeen. Esimieskokemuksesta on varmasti hyötyä sekä b2b puolen myyntitehtävistä. Kokemus henkilöstöpalvelualalta on ehdoton etu.

Työaikasi on 37,5 h/vk ja työt sijoittuvat arkipäiviin joustavasti. Tehtävä alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Innostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Liitäthän mukaan CV:n sekä hakemuskirjeesi palkkatoiveineen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä arkipäivisin CEO Ilona Castrénilta numerosta 0505857006 tai sähköpostitse ilona.castren@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.