Aluepäällikkö, Pohjoinen- ja Keski-Suomi
Eltel

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2021

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Aluepäällikkö, Pohjoinen- ja Keski-Suomi

vastaamaan Eltelin Pohjois- ja Keski-Suomen Communication Services (tietoliikenne) -liiketoiminnasta.

Aluepäällikkönä vastaat tietoliikenneliiketoiminnan palvelutuotannon ohjauksesta, organisoinnista ja kehittämisestä. Vastaat liiketoiminta-alueesi operatiivisesta toiminnasta ja olet tulosvastuussa Pohjoisen- ja Keski-Suomen alueesta. Toimipaikkasi on sovittavissa Pohjoisen- tai Keski-Suomen alueella, Pirkanmaan pohjoispuolelta. Johdat noin 160 henkilön liiketoiminta-aluetta, johon kuuluu tiimipäälliköitä, työpäälliköitä, suunnittelijoita ja asentajia liiketoiminta-alueellasi toimivissa tiimeissä. Sinulle raportoi suoraan 5 tiimipäällikköä. Tehtävässä raportoit Eltelin Communication-yksikön johtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on usean vuoden kokemus tulosyksikön tai tiimin johtamisesta ja organisoinnista tulosvastuullisessa roolissa. Olet kotonasi projektiliiketoiminnan parissa ja tulet erinomaisesti toimeen ihmisten kanssa, osoittaen jämäkkää johtajuutta tarvittaessa. Tietoliikenne- tai sähköverkkoliiketoiminnan tuntemus on ehdottomasti eduksi, mutta ei ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen, kunhan omaat taustaa infrarakentamisen projekteista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Henkilönä olet positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen liiketoiminnan kehittäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää tiimeissään vahva tuloksenteon tahtotila. Johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden ja koet asiakasrajapinnassa toimimisen luontevana osana tehtävääsi.

Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/3jKmp34
Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1486015
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Tutkimus ja kehitys, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Kainuu, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Lappi, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo