(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Pääkaupunkiseudulle
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Esperi –konserni on Suomen suurimpia hoiva- ja terveysalan toimijoita. Tehtävämme on tarjota inhimillistä ja laadukasta hoivaa asiakkaillemme, mielekästä ja merkityksellistä työtä osaavalle henkilöstöllemme sekä kehittää uusia asumisen ja tuen malleja kunnille. Tuotamme hoiva- ja asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammaisille, lapsille ja perheille sekä lääkäripalveluita kunnille ja yksityishenkilöille. Meiltä löytyy koti yli 6 000 asukkaalle, joiden hyvinvoinnista huolehtii 5500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista 200 kunnassa ympäri Suomen. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 213 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Aluepäällikkö haussa – oletko se sinä?

Meillä kasvetaan jälleen ja tämä tarkoittaa uusien iloisten osaajien etsimistä joukkoomme. Nyt haemme aluepäällikköä vastaamaan valtakunnallisen palveluverkostomme laajentumisesta Pääkaupunkiseudulle.

Meillä on sinulle loistava tulevaisuus, jos tiedät miten tuloksellista liiketoimintaa johdetaan, omaat kokemusta laadukkaiden palveluiden kehittämisestä ja asiakastyöstä sekä innostut henkilöstön hyvinvoinnista ja hyvästä johtamisesta. Sinulla on AMK-tasoinen koulutus ja ehkä myös aiempaa tuntemusta sosiaali- ja terveysalan palveluliiketoiminnasta. Kaikki tämä tuo sinulle kiinnostavia, vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä sekä kehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisellä palkkauksella.
Esperi tarjoaa asumista ja elämistä, hyvinvointia ja viihtymistä kodeissaan, palveluissaan ja tuotteissaan joka päivä ympäri Suomen. Hoiva, hoito ja kuntoutus – siinä haluamme olla alamme parhaita. Tule sinäkin tekemään tätä todeksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja suomalaiselle yhteiskunnalle.

Ota rohkeasti yhteyttä Kimmo Karvoseen 12.10. klo 14-16.00 tai 16.10. klo 9-10.30 välisenä aikana.

Auttavin terveisin,
Kimmo Karvonen (aluejohtaja), p. 040 – 505 2158, kimmo.karvonen@esperi.fi.

Meillä on vauhti päällä ja into saada sinut joukkoomme, joten laitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 21.10. mennessä. Tervetuloa osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

PS: Esperi on Savuton Työpaikka.