(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Oulu, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Elämä on etsimistä ja meille se tarkoittaa oikeiden henkilöiden löytämistä.

Nordic Henkilöstöpalvelut on kotimainen, täysin yksityisessä omistuksessa oleva rekrytointitalo, joka palvelee asiakkaitaan yli 15 vuoden kokemuksella. Toimintamme kattaa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut, jonka lisäksi palvelemme asiakkaitamme headhuntingissa ja soveltuvuusarvioinneissa. Työllistämme vuosittain yli 1300 tekijää ja toimintavarmuudestamme kertoo rekrytointiemme onnistumisprosentti 97. Lisää meistä löydät osoitteesta www.nordic.fi.


Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen ja uusien asiakkuuksiemme myötä haluamme vahvistaa paikallisesti Oulun aluetta ja

etsimmekin nyt Ouluun aluepäällikköä.

Aluepäällikkönä tulet työskentelemään toimintamme ytimessä eli rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluissa, vastaten kokonaisvaltaisesti Oulun ja lähialueiden toiminnasta.

Vastuullasi tulee olemaan alussa operatiivisesta toiminnasta vastaaminen sekä sitä kautta jo olemassa olevien valtakunnallisten asiakkuuksiemme mahdollisimman hyvä hoito, jossa sinua tukee muu Nordicin organisaatio. Lisäksi tehtävänäsi on alueen liiketoiminnallinen kehittäminen tulosvastuullisesti yrityksen kasvutavoitteiden mukaisesti.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta vastaavista tehtävistä henkilöstöpalvelualalta
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä ajatella tarvittaessa myös tavallisesta poikkeavasti
  • ratkaisukeskeistä otetta hektisessä toimintaympäristössä ja aitoa tahtotilaa viedä asiat maaliin
  • kykyä lukea ja tulkita taloudellisia tunnuslukuja ja kehittää toimintaa niiden pohjilta

Tarjoamme nyt vastuullisen tehtävän kasvavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä, jossa pääset työskentelemään yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Saat työllesi organisaatiomme täyden tuen, jossa tähtäimessä on kehittää toimintaamme operatiivisella tasolla askel askeleelta, jotta työt ja tekijät kohtaavat.

Tule siis mukaan avaamaan uutta toimipistettämme ja pääset konkreettisesti rakentamaan itsellesi mieleisen organisaation ympärillesi.  


Haluatko tietää enemmän? Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jukka Lankinen. Saat hänet parhaiten kiinni numerosta 050 4090228. Hakuaika 6.10.2019 asti. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen: jukka.lankinen@nordic.fi tai sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa: www.nordic.fi.