(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö nosturitarkastukseen
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Haemme aluepäällikköä johtamaan nosturitarkastusten Keski- ja Pohjois-Suomen alueen liiketoimintaa.

Tehtävässä vastaat alueesi liiketoiminnasta ja taloudesta. Luot vahvalla ja innostavalla esimiestyöllä sekä osaavalla asiakassuhteiden hoitamisella ja myyntityöllä edellytykset asiantuntijoidemme onnistumiselle. Vastaat Keski- ja Pohjois-Suomen osalta nosturitoimialan henkilöstö- ja resurssikehityksestä. Etsit uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja haluat kehittää toimialaa sekä edistää Kiwa Inspectan kasvua. Kuulut yksikkösi johtoryhmään ja edistät toiminnallasi yhteistyötä organisaatiossa. Toimipaikkasi voi olla Tampere tai Oulu.

Sinulla on tekninen tai muu soveltuva, esimerkiksi kaupallisen alan koulutus sekä työkokemusta teknisestä palveluliiketoiminnasta. Koet tärkeäksi turvallisuuden rakentamisen yhteiskunnassamme. Olet johtamis- ja toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen. Myynnillisyys ja aktiivinen ote asiakkuuksissa ovat sinulle luontaista ja olet valmis liikkumaan asiakkaiden ja sidosryhmien luona. Sinulla on oman alasi vahvaa tuntemusta. Olet innovatiivinen tuloksentekijä, jolla on hyvät verkostoitumis-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Esimiehenä olet kuunteleva, keskusteleva ja kannustava sparraaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 21.1.2019.