(Poistunut julkaisusta)

ALUEPÄÄLLIKKÖ / MYYNTIEDUSTAJA
Sokeva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Etsimme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ / MYYNTIEDUSTAJAA

ALUEENAAN Keski- ja Itä-Suomi (Vaasa - Kuopio - Joensuu - Kouvola - Rauma -alueen sisäpuoli, mukaan lukien myös Lahti, Seinäjoki, Jyväskylä ym.) vastaamaan oman alueensa asiakkuuksista.

Nautitko siitä, että työsi on liikkuvaa, innostut rakennustuotteista ja haluat myyntitulostesi näkyvän myös palkassasi? Sokeva Oy tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän alan huipputuotteiden parissa. Saat modernit työkalut ja mukavat työkaverit, sekä loistavan mahdollisuuden ansaita alan huipputuotteiden parissa. Asiakkainamme ovat suurimmat ketjut, rautakaupat, tavaratalot sekä erikoisliikkeet.

Vastaat alueesi tuloksellisesta myynnistä nykyiseille sekä uusille asiakkaille. Hallitset ja ymmärrät kenttämyyntityön toimintaperiaatteet sekä asiakassuhteiden laadukkaan ja kokonaisvaltaisen päivittäisen hoitamisen asiakasrajapinnassa. Jos sinulla on kokemusta ketjuasiakkuuksista, koemme sen eduksesi.

Olet positiivinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, ratkaisu- ja tuloshakuinen myynnin ammattilainen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halu löytää parhaat tuotteet ja ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Verkostoidut luontevasti niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa.

Voit toimia itsenäisenä edustajana ja Sinulla voi olla myös muita edustuksia, tai voit hakea myös Sokeva Oy:n Myyntiedustajaksi. Haemme itsenäiseen ja aktiiviseen myyntityöhön tuloshakuista tekijää, jolla on nälkää saavuttaa erinomainen tulotaso.

Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin, sekä yrityksen jatkuvan tuen auttamaan sinua menestymään työssäsi.

Sokeva Oy on vakavarainen, hyvämaineinen ja kasvuhakuinen yritys, joka tarjoaa rehellistä ja aktiivista tekemisen meininkiä avoimessa ilmapiirissä.

Hae tehtävään viimeistään 20.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy / Jukka Mustonen. Email. jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050-4348140.