(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö (maanrakennus)
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Aluepäällikköä maanrakennusalalle Pirkanmaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on nuori ja kasvava maanrakennusalan toimija, jonka ammattitaitoiseen tiimiin haemme vahvistusta vastaamaan työkohteiden onnistuneesta läpiviennistä. Työnkuvaan sisältyvät talousjohtaminen,  suunnittelutyö, työnjohto, kaluston hallinta, aikataulutus sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa.     

Toivomme sinulta rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (maanrakennus/talonrakennus) koulutusta. Taustalla olisi hyvä olla useamman vuoden kokemus työnjohdollisista maanrakennus/rakennus puolen tehtävistä. Haettu henkilö pystyy johtamaan joukkoa talousvastuullisesti ja hänellä on laskentataitoa. Taloushallinnon järjestelmien osaamisesta on etua ja työtä kohtaan tulee olla yrittäjämäinen asenne. Hakijalla tulee olla myös katu- ja kunnallistekniikan tuntemusta. Arvostamme aikaansaavaa ja motivoitunutta työskentelyasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään B-ajokorttia.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan alueella. Kyseessä on vakituinen päivätyö ja työsuhde on suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän työhakemuksen palkkatoiveen kera verkkolomakkeemme kautta www.amiko.fi. 

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja oikean henkilön löydyttyä paikka täytetään.