(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Lappeenranta
FCG Finnish Consulting Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme kasvavaan Lappeenrannan toimistoomme aluepäällikköä. Mahdollisuuksien mukaan aluepäällikkö toimii ympäristöprojektien asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Kaakkois-Suomen toimistomme sijaitsee Lappeenrannassa ja toimialueena ovat Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen maakunnat.
Aluepäällikkönä vastaat toimialueellasi FCG:n strategian toteuttamisesta, aluetoimiston kustannusten hallinnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä projektien ja palveluiden myynnistä.
Asiantuntijana pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat pilaantuneen maaperän ja pohjaveden tutkimus- ja kunnostushankkeet sekä ympäristöselvitykset ja -luvitus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, usean vuoden kokemus myynti-, johto- tai asiantuntijatehtävistä, vahva Kaakkois-Suomen alueen ja sen toimijoiden tuntemus sekä käytännössä osoitettua projektinjohtokokemusta.
Arvostamme monipuolista osaamista suunnittelu-, konsultointi- ja ympäristöalan hankkeista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet laajakatseinen, osaat rakentaa ja ylläpitää verkostoja ja edustat mielelläsi myös omaa erityisalaasi laajempaa osaamistamme.

Aluepäällikkönä myyt ja markkinoit asiakasrajapinnassa oman toimialasi lisäksi koko FCG:n palveluvalikoimaa. Tärkeimmät asiakkaasi ovat julkisen sektorin toimijat sekä alueen teolliset yritykset.
Ympäristöasiantuntijana toimit osana laajaa koko Suomen kattavaa ympäristöselvitys- ja ympäristön kunnostus -tiimiämme sekä paikallisesti toimialan nuoremman asiantuntijan kanssa.

Lappeenrannan toimistomme on noin kymmenen hengen monialainen kokonaisuus, jonka asiantuntijat toimivat osana FCG:n koko Suomen kattavia toimialoja.  Aluepäällikön työtehtävä on monipuolinen, itsenäinen ja vastuullinen. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja, mahdollisuuden kehittyä, kilpailukykyisen palkan sekä muut etuudet.
Lappeenrannassa toimipaikkamme sijaitsee uusissa tiloissa kaupungin keskustassa.

Lähetä hakemuksesi 25.11.2019 mennessä.