(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö (Länsi-Suomi) / Telinekataja Oy, Turku tai Rauma
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019


Haemme aluepäällikköä Länsi-Suomeen

Aluepäällikkönä toimit Länsi-Suomen alueen tulosvastuullisena esimiehenä vastaten yksikkösi liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö, asiakassuhteiden hoitaminen, tuotannon johtaminen, esimiestyö, toiminnan jatkuva kehittäminen, yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sekä verkostoituminen alan toimijoiden kanssa.

Sinulla on tekninen tai rakennusalan koulutus, näyttöä vastaavanlaisessa vastuullisessa tehtävässä menestymisestä sekä esimieskokemusta. Katsomme eduksi rakennus-, konevuokraus- tai telinealan tuntemuksen. Olet nopea oppimaan sekä valmis vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön. Asemapaikkasi voi olla joko Turku tai Rauma. Tehtävä edellyttää kuitenkin viikoittaista liikkumista Turun ja Rauman toimipisteidemme välillä.

Etsimämme henkilö on vuorovaikutteinen ja tiimiään motivoiva tuloksentekijä, joka toimii oma-aloitteisesti ja tavoitteellisesti. Tartut aktiivisesti asioihin ja ymmärrät kokonaisvaltaisesti liiketoimintaa. Puhut sujuvaa suomea ja pärjäät englannin kielellä.

Ovatko tavoitteesi korkealla?

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle sekä rakentamisen, että teollisuuden merkittäviin hankkeisiin ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantajana.

Kiinnostuitko?

Telinekataja rakentaa turvalliset ja tuottavat työolosuhteet rakennusalan ja teollisuuden kohteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. Keskitymme laadukkaiden teline- ja sääsuojaratkaisujen vuokraukseen, myyntiin, suunnitteluun ja asentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Tutustu osoitteessa www.telinekataja.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 22.-23.8. klo 12-15 ja 29.-30.8. klo 12-15 aluejohtaja Mikko Tammihovi, puh. 0400 888 754 ja muina aikoina MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 2.9.2019 mennessä.