(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Lahteen tai Helsinkiin - Sipti Infra Oy
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Sipti Infra Oy on perustettu vuonna 2012 ja työllistää tällä hetkellä kymmenen alan ammattilaista. Yrityksen päätoimialat ovat pohjarakennesuunnittelu, tie- ja katugeotekniikka, aluesuunnittelu sekä niihin liittyvät hulevesiratkaisut. Kokeneiden suunnittelijoiden asiantuntemuksella Sipti Infra palvelee sekä julkista että yksityistä sektoria, asiakkaita ovat esimerkiksi kunnat ja yksityiset rakennuttajat. Suunnittelutyö tehdään 3D-ohjelmistoilla, kuten Microstation V8i:llä ja Terra-sovelluksilla. Lisäksi käytetään monipuolisia ohjelmistoja geoteknisiin laskelmiin. Yrityksen toimistot sijaitsevat Helsingin Malmilla sekä Lahden keskustassa. Sipti Infra Oy tekee tiivistä yhteistyötä muidenkin Sipti -yhtiöiden kanssa: yhteistyöprojekteja, tukea ja lisävahvistusta saadaan Sipti Oy:ltä, Sipti Environment Oy:ltä sekä Kymen Sipti Oy:ltä.

 


Etsimme asiakkaallemme Sipti Infra Oy:lle Lahteen tai Helsinkiin

 

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävässä vastaat alueellisesti asiakassuhteiden hallinnasta, yhteistyön kehittämisestä ja tarjousten tekemisestä sekä erilaisten projektien läpiviennistä projektipäällikön ominaisuudessa. Projekteissa pääset tekemään mm. geotekniikkaan, pohjarakentamiseen sekä alue- ja hulevesisuunnitteluun liittyviä suunnittelutehtäviä yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa. Halutessasi voit ottaa roolia myös Sipti Infran markkinoinnin strategisesta kehittämisestä. Tehtäväkenttäsi räätälöidään osaamisesi sekä mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Useamman vuoden kokemusta pohjarakenteiden suunnittelusta tai toteuttamisesta
  • Kokemusta projektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä
  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (AMK/DI)
  • Kokemusta CAD-ohjelmistoista (esim. MicroStation tai AutoCAD)
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Vastuullista ja proaktiivista työskentelyotetta

Eduksesi katsomme:

  • Pohjarakennesuunnittelupätevyyden (FISE) suorittamisen (esim. A- tai AA-vaativuusluokka)
  • Kokemuksen geotekniikan laskentamenetelmistä ja ohjelmistoista (esim. GeoCalc, Slide, MSTuki)

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän monipuolisten talonrakennus- ja infrapuolen projektien parissa. Sipti Infran asiantuntijat ovat olleet mukana muun muassa Helsingin keskustakirjasto Oodin, Amos Rex:n sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennusten toteuttamisessa. Aluepäällikön tehtävässä pääset jakamaan asiantuntijuuttasi osaavien kollegoiden ympäröimänä aidosti ketterässä ja joustavan työnteon mahdollistavassa työympäristössä. Sipti Infran toimistot sijaitsevat keskeisillä sijainneilla joko Helsingissä Malmin juna-aseman kupeessa tai Lahdessa urheilukeskuksen läheisyydessä Svinhufvudinkadulla. Tehtävässä on myös joustava etätyömahdollisuus.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän lyhyen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.