(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Kuopio, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän ja olemmekin vuosien saatossa onnistuneet tässä yli 25000 kertaa.


Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen ja haluamme nyt vahvistaa Kuopion aluetta.

Etsimmekin nyt Kuopioon aluepäällikköä, josta tulee samalla perustetun alueyrityksen osakas.

Mikäli uskot omalla työllä menestymiseen ja haluat myös muun organisaation tuen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, tule kasvamaan kanssamme.

Aluepäällikkönä työskentelet toimintamme ytimessä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden parissa, vastaten kokonaisvaltaisesti Kuopion ja lähialueiden asiakkuuksien avaamisesta sekä hoitamisesta.

Vastuullasi on alussa yksikön operatiivisesta toiminnasta vastaaminen, ja samalla saat rakentaa itsellesi mieleisen ydintiimin, jonka esihenkilönä myös toimit. Lisäksi tehtävänäsi on alueen liiketoiminnallinen kehittäminen tulosvastuullisesti yrityksen kasvutavoitteiden mukaisesti.


Miksi Nordic?

  • Perheyritys pitää huolta omistaan.
  • Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja autamme toinen toisiamme. Yhdessä olemme enemmän!
  • Haluamme sinut osakkaaksi, sillä me Nordicilla uskomme sitouttamiseen, pitkäjänteiseen tekemiseen ja yhdessä onnistumiseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä henkilöstöpalvelualalla toimimisesta.

Lisäksi toivomme:

  • Tunnet alueen liike-elämää ja sinulla on hyviä kontakteja alueesi yrityspäättäjiin.
  • Yrittäjähenkisyyttä. Eli osaat kääriä hihat arjen keskellä.
  • Olet aidosti asiakkaan ystävä, oli kyseessä sitten yritysasiakas tai henkilöasiakas.
  • Aikaisempi kokemus esihenkilötehtävistä ei olisi haitaksi.
  • Toivomme myös, että osaat nauttia pienistä sekä isoista onnistumisista yhdessä muun tiimin kanssa.


Tarjoamme vastuullisen tehtävän kasvavassa kotimaisessa henkilöstöpalvelualan perheyrityksessä, jossa pääset työskentelemään yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Saat työllesi organisaatiomme täyden tuen. Tähtäimessä on kehittää toimintaamme operatiivisella tasolla askel askeleelta, jotta työn ja niiden tekijät kohtaavat. Me emme ole perinteinen henkilöstöpalvelualan yritys, vaan meillä asioita tehdään hieman eri tavalla. Se on vienyt meidät pitkälle ja olemme ylpeitä siitä!

Haluatko tietää enemmän? Lisätietoja tehtävästä antaa 6 - 15.5.2020 ja 25 - 29.5.2020 välisinä aikoina kehitys- ja markkinointijohtaja Jukka Lankinen. Saat hänet parhaiten kiinni numerosta 050 4090 228. 18 - 22.5.2020 välisenä ainana tehtävästä antaa lisätietoa toimitusjohtaja Toni Asikainen. Saat hänet parhaiten kiinni numerosta 050 470 7377. Hakuaika 31.5.2020 asti. Otamme hakemukset vastaan hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!