(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö kiinteistötekniikkaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylän alueelle uutta osaajaa nimikkeellä

ALUEPÄÄLLIKKÖ KIINTEISTÖTEKNIIKAAN

Etsimämme henkilö on koulutustaustaltaan LVI- tai sähköosaaja, jolta löytyy kokemusta työnjohtotehtävistä rakennusalan parista. Työtehtävät sisältävät LVISR-liiketoimintojen johtamisen vastuun, päivittäisen työtehtävien koordinoinnin sekä asiakasyhteydenpidon.

Aiempi osaaminen vastaavista tehtävistä ja LVISR-alan pätevyydet katsotaan eduksi haussa. Rooliin kuuluvat olennaisena osana taloudelliset kysymykset, joten aiempi kokemus esimerkiksi tarjouslaskennasta on eduksi tehtävässä.

Rooli on vastuullinen ja edellyttää itsenäistä työskentelyä. Olet tehtävässäsi tulosvastuussa omasta yksiköstäsi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveiseen järjestelmämme kautta www.temp-team.fi – Löydä töitä – Aluepäällikkö kiinteistötekniikkaan. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Henri Kiiskilä, henri.kiiskilä@temp-team.fi tai 0207 414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.