(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö kiinteistöjen ja rakenteiden tarkastukseen
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme aluepäällikköä johtamaan kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimusten Keski-Suomen alueen liiketoimintaa. Toimipaikkasi voi olla esimerkiksi Tampere tai Jyväskylä.

Tehtävässä vastaat tulospaikan liiketoiminnasta ja taloudesta. Luot vahvalla ja innostavalla esimiestyöllä sekä osaavalla asiakassuhteiden hoitamisella ja myyntityöllä edellytykset asiantuntijoidemme onnistumiselle. Vastaat tulospaikkasi henkilöstö- ja resurssikehityksestä sekä yhteistyön kehittämisestä. Kuulut yksikkösi sekä kiinteistöjen tarkastuspalveluiden liiketoimintayksikön johtoryhmiin.

Sinulla on rakennusalan koulutus (DI/RI) tai muu soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus sekä työkokemusta teknisestä palveluliiketoiminnasta. Koet tärkeäksi turvallisuuden rakentamisen yhteiskunnassamme. Olet johtamis- ja toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen. Myynnillisyys ja aktiivinen ote asiakkuuksissa ovat sinulle luontaista ja olet valmis liikkumaan asiakkaiden ja sidosryhmien luona.  Sinulla on oman alasi vahvaa tuntemusta. Olet aloitteellinen henkilö, jolla on hyvät verkottumis-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot.  Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Esimiehenä olet kuunteleva, keskusteleva ja kannustava sparraaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.hrsadvisors.fi  viimeistään 21.1.2019.