(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö käyttölupamarkkinointiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Oletko sinä asiakaspalveluhenkinen ja sosiaalinen persoona, joka nauttii tavoitteista? Kaipaatko työltäsi liikkuvuutta ja erilaisten ihmisten kohtaamista?

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle ALUEPÄÄLLIKKÖÄ, joka markkinoi käyttölupia ja näihin liittyviä palveluja kohdennetuille asiakkaille kivijalkamyymälöissä. Työ on asiakaspalveluhenkistä menekinedistämistä. Markkinoit ja myyt käyttölupia yrityksien edustajille ja työnkuvaasi kuuluu myös sopimusten tekoa. Päivittäisten myymäläkäyntien lisäksi työnkuvaasi sisältyykin ajamista ja toimistotöitä. Liikkuvasta työstä huolimatta työ on hyvin rutiininomaista.

Toivomme sinulta innostunutta, motivoitunutta asennetta asiakaskokemuksen parantamiseksi. Et kaihda toistoja sisältävää työtä ja säilytät asiakaspalveluasenteesi kaikissa tilanteissa. Asiakaskäyntejä teet omalla autollasi ja pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan aluetuntemus on eduksi. Työn luonteen vuoksi hyvä suomen kielen taito on edellytys, muu kielitaito luetaan eduksesi. 

Hae pikaisesti paikkaa sivuillamme www.amiko.fi - otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökonsultti Viivi Airu p. 050 416 9210.