Aluepäällikkö, Itä-Suomi
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

ISS Direct – ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. ISS työllistää Suomessa valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


 Nykyisen tehtävänhaltijan jäädessä pian eläkkeelle, haemme nyt ammattitaitoista ja tuloksehakuista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Mikkeliin, Kuopioon tai Joensuuhun, vastaamaan Directin Itä-Suomen alueesta.


Aluepäällikkönä vastaat oman alueesi asiakkuuksien kehittämisestä, toiminnan suunnittelusta ja johtamisesta sen kasvattamisesta sekä kannattavasta liiketoiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä muiden aluepäälliköiden, myynnin sekä siivouksen suunnittelun kanssa. Vastaat oman alueesi sopimusasiakaskunnan kehittämisestä ja kasvattamisesta kautta ja huolehdit hyvin omasta henkilöstöstäsi. Johdat aluettasi ISS johtamisjärjestelmän ja hyvän johtajuuden periaatteiden mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi Directin liiketoimintayksikön johtajalle.


Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta ja näyttöä siivouspalvelujen ja asiakkuusien tuloksellisesta ja menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on kykyä ymmärtää asiakkaiden ydinliiketoimintaa ja heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Omaat ymmärrystä ja kokemusta myös ketjuasiakkuuksista. Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot, osaat tehdä päätöksiä, motivoit ja innostat henkilöstöäsi johtaen heidät tavoitteisiinsa. Olet aikaansaava persoona, joka nauttii suunnittelusta ja organisoinnista ja osaat verkostoitua sekä ylläpitää hyviä suhteita yhteistyökumppaneihin. Työskentelet systemaattisesti ja analyyttisesti ja olet vakuuttava neuvottelija ja esiintyjä. Viestit ja kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen kielen ohella myös englannin kielellä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattitutkintotason tutkintoa.


Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit kasvaa. Uskomme, että kun erilaiset osaajat tekevät saumatonta yhteistyötä, saamme aikaan ihmeitä. Tule kanssamme rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Häyrinen puh. 040 774 1480.


Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 10.10.2021. Liitä mielellään mukaan myös CV:si.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot