ALUEPÄÄLLIKKÖ, ITÄ-SUOMI

Solo Health Oy
Tietoa tehtävästä

Meillä on ilo kasvattaa tiimiämme uudella jäsenellä. Oletko se Sinä?

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet työstäsi syttyvä lääkärirekrytoija. Voit olla alalla jokin aika sitten aloittanut tai alan konkari. Annamme mielellämme tukea työhösi – sen verran kuin tarvitset.

Vastaat ensisijaisesti lääkärirekrytoinnista. Lisäksi pidät hyvää huolta nykyisistä ja uusista tilaaja-asiakkaistamme. Asiakkaitamme ovat niin julkisen kuin yksityisen puolen toimijat, esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat ja lääkäriasemat. Palvelemme aina ilolla ja ammattitaitoisesti. Jokainen päivä on täynnä muuttuvia tilanteita, joten toivomme, että pystyt vaihtamaan suunnitelmaa lennossa. Joskus muutamaankin kertaan :)

Tulisit työskentelemään Kuopion alueelta käsin. Olet myös valmis matkustamaan tapaamaan lääkäreitä ja asiakkaita.

Odotan innolla hakemustasi 30.4.2021 mennessä osoitteeseen suvi.kangasniemi@solohealth.fi. Vastaan mielelläni kysymyksiisi myös puhelimitse numerossa 040 537 7372. Parhaiten minut tavoittaa arkisin klo 12-14 välillä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

www.solohealth.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tietoa työnantajasta