(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö, Itä-Suomi
Eltel

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Aluepäällikkö, Itä-Suomi

vastaamaan Eltelin Itä-Suomen sähköliiketoiminnasta.

Aluepäällikkönä vastaat sähköliiketoiminnan palvelutuotannon ohjauksesta, organisoinnista ja kehittämisestä. Vastaat liiketoiminta-alueesi operatiivisesta toiminnasta ja olet tulosvastuussa Itä-Suomen alueesta. Johdat noin 90 henkilön liiketoiminta-aluetta, johon kuuluu tiimipäälliköitä, työpäälliköitä, suunnittelijoita ja asentajia alueella toimivissa tiimeissä. Tehtävässä raportoit Eltelin Suomen toimitusjohtajalle ja toimipaikkasi on sovittavissa Itä-Suomen alueella Eltelin toimipisteissä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on usean vuoden kokemus tulosyksikön tai tiimin johtamisesta ja organisoinnista tulosvastuullisessa roolissa. Olet kotonasi projektiliiketoiminnan parissa ja tulet erinomaisesti toimeen ihmisten kanssa, osoittaen jämäkkää johtajuutta tarvittaessa. Sähköliiketoiminnan tai jakeluverkkojen tuntemus on eduksi, mutta ei ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen. Tehtävässä vaaditaan sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Henkilönä olet positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen liiketoiminnan kehittäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää tiimeissään vahva tuloksenteon tahtotila. Johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden ja koet asiakasrajapinnassa toimimisen luontevana osana tehtävääsi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2QnQk1a

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Sampo Syväoja +358 45 631 5833 tai sampo.syvaoja@compasshrg.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.