(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Etelä-Savoon ja Etelä-Karjalaan
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Esperi –konserni on Suomen suurimpia hoiva- ja terveysalan toimijoita. Tehtävämme on tarjota inhimillistä ja laadukasta hoivaa asiakkaillemme, mielekästä ja merkityksellistä työtä osaavalle henkilöstöllemme sekä kehittää uusia asumisen ja tuen malleja kunnille. Tuotamme hoiva- ja asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammaisille, lapsille ja perheille sekä lääkäripalveluita kunnille ja yksityishenkilöille. Meiltä löytyy koti yli 6 000 asukkaalle, joiden hyvinvoinnista huolehtii 5500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista 200 kunnassa ympäri Suomen. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 213 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Aluepäällikkö haussa – oletko se sinä?

Etsimme nyt joukkoomme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan alueista.

Meillä on sinulle loistava tulevaisuus, jos tiedät miten tuloksellista liiketoimintaa johdetaan, omaat kokemusta laadukkaiden palveluiden kehittämisestä ja asiakastyöstä sekä innostut henkilöstön hyvinvoinnista ja hyvästä johtamisesta. Sinulla on AMK-tasoinen koulutus ja ehkä myös aiempaa tuntemusta sosiaali- ja terveysalan palveluliiketoiminnasta. Kaikki tämä tuo sinulle kiinnostavia, vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä sekä kehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisellä palkkauksella.

Esperi tarjoaa asumista ja elämistä, hyvinvointia ja viihtymistä kodeissaan, palveluissaan ja tuotteissaan joka päivä ympäri Suomen. Hoiva, hoito ja kuntoutus – siinä haluamme olla alamme parhaita. Tule sinäkin tekemään tätä todeksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja suomalaiselle yhteiskunnalle.

Ota rohkeasti yhteyttä aluejohtaja Pia Panhelaiseen 16.10. klo 13.30-14.30 tai 22.10. klo 9-10, 040 -716 8349, pia.panhelainen@esperi.fi.

Meillä on kova into saada sinut joukkoomme, joten laitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 28.10. mennessä. Tervetuloa osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

PS: Esperi on Savuton Työpaikka.