(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Baronalle Vaasaan
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Etsimme Vaasaan motivoitunutta ja henkilöstöpalvelualaa tuntevaa aluepäällikköä vastaamaan Baronan henkilöstöpalveluiden myynnistä ja johtamisesta Pohjanmaan maakunnan talousalueella!

Meillä on Barona Pohjanmaan maakunnissa upea joukko toimihenkilöitä ja monipuolisesti kiinnostavia asiakkuuksia. Etsimämme aluepäällikkö on vastuussa Pohjanmaan maakunnan alueen tulosvastuullisesta johtamisesta, henkilöstön hyvinvoinnista ja asiakastyytyväisyydestä. Aluepäällikkö toimii Vaasan toimiston toimihenkilöiden esimiehenä ja raportoi aluejohtajalle.

Onko sinulla kanttia ja kokemusta lähteä Kasvattamaan Baronan Pohjanmaan liiketoimintaa?

Me Baronalla rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Me kehitämme uusia ratkaisuja ja innovoimme uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, mutta ennen kaikkea käymme rohkeasti toimeen!

Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tällä tontilla pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Hyvän päällikön ominaisuuksina pidämme avoimuutta, esimerkillä johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Baronan työkulttuurin voi tiivistää kahteen sanaan: vapaus ja vastuu.

Tuleva aluepäällikkömme on taitava verkostoituja ja kommunikoija, hän on tottunut työskentelemään itsenäisesti ja on aidosti kiinnostunut henkilöstöpalveluliiketoiminnasta. Ennen kaikkea hän pistää kädet itse ensimmäisenä saveen. Henkilökohtainen myyntityö on olennainen osa tehtävää yhteistyössä eri toimialojen kollegojen kanssa. Tehtävässä menestyvä ammattilainen kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ja osaa etsiä niihin ratkaisuja palveluidemme avulla.

Itsenäinen ja innostava työ tarjolla!

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknillistä, kaupallista tai muuta vastaavaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on kokemusta rekrytoinneista tai palveluliiketoiminnasta sekä tuloshakuisuutta, esimieskokemusta ja pohjalaista asennetta. Arvostamme Pohjanmaan talousalueen sekä yhden tai useamman toimialamme https://www.barona.fi/toimialat/ tuntemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa vallitsee ainutlaatuinen halu ratkaista asiakkaiden haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla aluejohtaja Pietu Purhonen, puh. 043 824 4025, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-16 välisenä aikana pl 3.1.2020

Lähetä hakemuksesi meille 6.1.2020 mennessä.