(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Baronalle Satakuntaan
Barona Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Etsimme Poriin tai Raumalle motivoitunutta ja rekrytointialaa tuntevaa aluepäällikköä vastaamaan Baronan henkilöstöpalveluiden myynnistä ja johtamisesta Satakunnan talousalueella!

Meillä on Barona Lounais-Suomessa upea 60 osaajan joukko ja monipuolisesti kiinnostavia asiakkuuksia. Etsimämme aluepäällikkö on vastuussa Barona Lounais-Suomeen kuuluvan Satakunnan alueen tulosvastuullisesta johtamisesta, henkilöstön hyvinvoinnista ja asiakastyytyväisyydestä.

Onko sinulla kanttia ja kokemusta lähteä luotsaamaan tätä kokonaisuutta?

Me Baronalla rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Me kehitämme uusia ratkaisuja ja innovoimme uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, mutta ennen kaikkea käymme rohkeasti toimeen!

Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tällä tontilla pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Hyvän päällikön ominaisuuksina pidämme avoimuutta, esimerkkinä oloa ja keskustelukykyä. Baronan työkulttuurin voi tiivistää kahteen sanaan: vapaus ja vastuu. Yritäpä sanella ylhäältä alaisille suuntaa, niin huomaat pian soutelevasi yksin.

Tuleva aluepäällikkömme on taitava verkostoituja ja kommunikoija, hän on tottunut työskentelemään myös englanniksi ja on aidosti kiinnostunut rekrytointiliiketoiminnasta. Ennen kaikkea hän pistää kädet itse ensimmäisenä saveen. Henkilökohtainen myyntityökin on olennainen osa tehtävää yhteistyössä myyntipäälliköidemme ja toimialojemme kanssa. Tehtävässä menestyvä ammattilainen kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ja osaa etsiä niihin ratkaisuja palveluidemme avulla.

Itsenäinen ja innostava työ tarjolla!

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknillistä, kaupallista tai muuta vastaavaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on kokemusta rekrytoinneista, palveluliiketoiminnasta ja sen johtamisesta, tuloshakuisuutta, esimieskokemusta sekä satakuntalaista luonnikkuutta! Arvostamme Satakunnan talousalueen sekä toimialojemme https://www.barona.fi/toimialat/tuntemusta.

Pistetäänpä vielä kerran pointit poikki ja pinoon: tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa vallitsee ainutlaatuinen halu ratkaista asiakkaiden haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa ke 9.5. klo 9.30-11 ja ti 15.5. klo 14-15.30 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi meille 20.5.2018 mennessä.

Hae heti ja toivottavasti olet pian jo puikoissa Satakunnassa!

Barona on osa Barona Groupia, rohkeiden yritysten yhteisöä. Työllistämme vuositasolla noin 30.000 henkilöä. Lisäksemme konserniin kuuluvat mm. Luona, Opteam, Saranen, Cresco ja Momentous.