(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö Baronalle Keski-Suomeen
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme Jyväskylään motivoitunutta ja palveluliiketoimintaa tuntevaa aluepäällikköä vastaamaan Baronan henkilöstöpalveluiden myynnistä ja johtamisesta Keski-Suomen talousalueella!

Baronalla on Jyväskylän alueella upea yli 10 osaajan joukko toimihenkilöitä ja runsaasti monipuolisesti kiinnostavia asiakkuuksia. Etsimämme aluepäällikkö on vastuussa alueen tulosvastuullisesta johtamisesta, henkilöstön hyvinvoinnista ja asiakastyytyväisyydestä. Lisäksi aluepäällikkö osallistuu itse vahvasti teollisuuden ja kunnossapidon sekä palvelualojen asiakkaisiin suuntautuvaan myyntityöhön. Aluepäällikkö toimii myös alueella olevien Barona Sisä-Suomi Oy:n toimihenkilöiden esimiehenä ja raportoi aluejohtajalle.

Onko sinulla kanttia ja kokemusta lähteä kasvattamaan Baronan Keski-Suomen alueen liiketoimintaa?

Me Baronalla rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Me kehitämme uusia ratkaisuja ja innovoimme uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, mutta ennen kaikkea käymme rohkeasti toimeen!

Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tässä tehtävässä pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Hyvän päällikön ominaisuuksina pidämme avoimuutta, esimerkillä johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Baronan työkulttuurin voi tiivistää kahteen sanaan: vastuu ja vapaus.

Tuleva aluepäällikkömme on taitava verkostoituja ja kommunikoija, hän on tottunut työskentelemään itsenäisesti ja on aidosti kiinnostunut henkilöstöpalveluliiketoiminnasta. Ennen kaikkea hän laittaa kädet itse ensimmäisenä saveen. Henkilökohtainen myyntityö on olennainen osa tehtävää yhteistyössä eri toimialojen kollegojen kanssa. Tehtävässä menestyvä ammattilainen kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ja osaa etsiä niihin ratkaisuja palveluidemme avulla.

Itsenäinen ja innostava työ tarjolla!

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknillistä, kaupallista tai muuta vastaavaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on kokemusta teollisuudesta ja/tai kunnossapidosta sekä palveluliiketoiminnasta. Edellytämme myös tuloshakuisuutta, esimieskokemusta ja kovaa asennetta. Arvostamme lisäksi Keski-Suomen talousalueen tuntemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa vallitsee ainutlaatuinen halu ratkaista asiakkaiden haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla aluejohtaja Vesa Kangasniemi, puh. 040 830 7649, parhaiten tavoitettavissa ma 11.11.2019 klo 16-18 ja pe 15.11.2019 klo 12-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi meille 22.11.2019 mennessä.