(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö b2b-myyntiin Talliosakkeelle
Pohjolan Design-Talo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme Talliosakkeen kasvavaan ja energiseen myyntitiimiin tavoitteellista ja aktiivista

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ B2B-MYYNTIIN.

Talliosake toimii pienyrittäjien ja kuluttajien tilatarpeiden ratkaisijana tarjoten korkeatasoisia ja toiminnallisia tiloja. Tavoitteenamme on rakentaa monipuoliseen tekemiseen soveltuvia tiloja, jotka lisäävät merkittävällä tavalla ihmisten elämänlaatua ja onnea sekä tukevat pienyrittäjien liiketoimintaa. Talliosakkeen voi ostaa omaksi, mutta asiakkaan haaveillessa tilasta, jossa voi keskittyä yrittämiseen tai harrastamiseen ilman pääoman sitoutumista, astuu kuvioon myös vuokrausmahdollisuus.

B2b-myyjänä vastaat Etelä-Suomen tilojen myynnistä yritysasiakkaillemme. Työ keskittyy vahvasti ratkaisu- ja asiantuntijamyyntiin sekä asiakkuuksien hoitoon ja vaatii myyjältämme niin nopeaa toimintaa kuin kykyä pitkäjänteiseen tekemiseen. Aluepäällikön tehtävässä raportoit suoraan Suomen myyntijohtajalle.

Haluamme tiimiimme energisen tekijän, jolla on hyvä ymmärrys siitä, mitä menestyksekäs asiakkuuksien hoitaminen vaatii. Haluat hyödyntää jatkuvaa valmennustamme ja kasvaa yrityksen mukana. Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen ja sinulla on intoa tarttua tulosvastuulliseen tehtävään. Odotamme, että sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, hyvät arvot ja pidät liikkuvasta työstä. Myyjän oman aktiivisuuden lisäksi Talliosakkeella tehdään uusasiakashankintaa markkinoinnin kautta.

Talliosake tarjoa sinulle työn dynaamisessa tiimissä, jossa myynnin arvostus on huipussaan ja tavoitteellinen työote kunniassa. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet ja erittäin kilpailukykyisen kuukausipalkan. Tässä tarjoutuu tilaisuus työskennellä halutun tuotteen parissa, kovassa kasvussa olevassa yrityksessä.

Jos haluat olla osana hienoa kasvutarinaa, lähetä ansioluettelosi palkkatoiveineen saman tien Baronan hakuväylää pitkin, sillä toivomme uuden Talliosakkeen aluemyyntipäällikön aloittavan tehtävässään jo syyskuun aikana.

Halutessasi lisätietoja, tartu luuriin ja vakuuta jo puhelimessa, että tämä tehtävä on kuin sinua varten luotu. Lisätietoja antaa mielellään tiistaisin klo 13.30 – 15.00 Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715.