Aluepäällikkö (Area Sales Manager), KIA
Bergé Auto Nordics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haluatko päästä autoalan näköalapaikalle työskentelemään yhden Suomen ja Euroopan nopeimmin kasvavimman autobrändin parissa osana huipputiimiä?

 

Kian maahantuojana Suomessa toimii Bergé Auto Nordics Oy, jonka palveluksessa on noin 60 henkilöä. Kia on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen johtavista automerkeistä. Asiakaskokemuksen kehittämiseksi ja menestyksemme varmistamiseksi haemme uuteen tehtävään

 

ALUEPÄÄLLIKKÖ (AREA SALES MANAGER), KIA

 

Vastaat Kian myyntitiimissä asiakaslähtöisen myyntistrategian jalkauttamisesta sekä laadukkaan ja tuloksellisen toiminnan johtamisesta. Johdat ja kehität sekä automyynnin että jälkimarkkinoinnin toimintaan osana Kian myyntitiimiä. Varmistat erinomaisen Kia-asiakaskokemuksen, sekä jälleenmyyjiemme että loppuasiakkaiden osalta. Rakennat luottamuksellisia asiakassuhteita jälleenmyyjiemme suuntaan tukien samalla heidän toimintansa tavoitteita.

 

Sinulla on ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöinen ja tavoitehakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on aikaisempaa kokemusta autoalan vaativista työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat perustella toimenpidesuunnitelmia tavoitteiden, tuloksien ja numeroiden kautta. Viihdyt nopeatempoissa muuttuvassa ympäristössä ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia ja erilaisten IT-järjestelmien käyttö luonnistuu sinulta ongelmitta. Olet omalla positiivisella ja innostavalla esimerkilläsi työkaveri, jonka kanssa asiakkaat haluavat tehdä töitä.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Kian sekä muun organisaatiomme ammattilaisten kanssa ja mahdollisuuden rakentaa yrityksemme toimintakulttuuria. Tutustu meihin tarkemmin www.kia.fi ja www.bergeauto.com. Facebookista ja Instagramista löydät meidät nimellä @kiamotorsfinland.

 

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään maanantaina 24.2.202, mutta älä aikaile, täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä saat Henkilöstöpäällikkö Aija Nousiaiselta p. 050 354 2383, hänet tavoittaa parhaiten tiistaina 18.2.2020 klo 14:00 – 15:00 sekä torstaina 20.2 klo 14:00 – 15:00.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340728
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Myyntitehtävät, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä saat Henkilöstöpäällikkö Aija Nousiaiselta p. 050 354 2383, hänet tavoittaa parhaiten tiistaina 18.2.2020 klo 14:00 – 15:00 sekä torstaina 20.2 klo 14:00 – 15:00.